Agresoarea Mirelei Vaida a dat un anunț bizar, într-un ziar din Iași! De când plănuia, de fapt, ”femeia cu bolovani” atacul asupra studioului de televiziune?! Dezvăluiri exclusive

Antoanela Grigoraș, femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida, a dat un anunț ciudat într-un ziar din Iași, în urmă cu aproape un an.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Antoanela Grigoraș s-a întors, în urmă cu câteva zile, și a aruncat din nou cu pietre spre studioul Acces Direct.

Femeia a ajuns din nou la Poliție, însă a reușit să provoace teroare în echipa emisiunii, mai ales pentru Mirela Vaida.

Ce se ascunde în spatele anunțului publicat de Antoanela Grigoraș

Născută din Iași, ”femeia cu bolovani” este o obișnuită a spitalelor de psihiatrie, acolo unde a ajuns pentru că a suferit o depresie cauzată de faptul că a fost abandonată de părinți cu mai mulți ani în urmă. Multă vreme. Antoanela a fost convinsă că echipa de la Acces Direct îi va găsi părinții, nefiind foarte clar pe ce se baza în această convingere.

În urmă cu aproximativ un an, Antoanela a dat un anunț destul de ciudat în Ziarul de Iași, prin care anunța că a rătăcit bilete de tren și de autobuz.

”Pierdut bilete de tren și autobuz pe numele Grigoraș Antoanela Jaqueline. Le declar nule” – așa sună anunțul postat de Antoanela Grigoraș în vara anului trecut, în presa din Iași.

agresoare Mirela Vaida
Agresoarea Mirelei Vaida a publicat acest anunț la ziar

Anunțul pare cel puțin bizar, pentru că biletele de tren și cele de autobuz nu sunt nominale, deci nu aveau cum să fie pe numele femeii. De asemenea, ele nu reprezintă acte juridice pentru ca proprietarul lor să fie nevoit să le declare nule, pentru a cere apoi eliberarea altor documente.

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

Femeia era convinsă că Mirela Vaida i-a găsit părinții

Se pare că Antoanela Grigoraș pregătea de mai multă vreme venirea la București. Bărbatul la care aceasta a stat în gazdă, la Iași, a povestit că femeia ajunsese să creadă că echipa de la Acces Direct i-a găsit părinții iar aceasta a insistat o perioadă că trebuie să ajungă la București.

Cel mai probabil, la un moment dat ea a rătăcit biletele pe care le luase pentru a putea ajunge în studioul Mirelei Vaida așa că s-a gândit să dea anunț la ziar?!

”Mi-a zis că – mă duc la Acces Direct că mi-a găsit părinții”, a povestit gazda femeii, care a mai spus că aceasta părea o fire pașnică și nu părea capabilă să facă rău cuiva.

Citeste si: Mirela Vaida, în lacrimi după ce agresoarea a „vizitat-o” din nou: „Vreau să mor când crede Dumnezeu, dar nu așa”

În urmă cu câteva zile, agresoarea Mirelei Vaida s-a întors la locul faptei, la două luni după ce reușise să intre în platou și să arunce cu un bolovan uriaș spre prezentatoare. La fel ca și prima dată, femeia și-a dat jos toate hainele în spatele unei rulote și a încercat să forțeze ușa din spate. De data aceasta, însă, a găsit-o încuiată, motiv pentru care a început să arunce cu pietre în ușă și geamuri.

Mirela Vaida, terorizată de ”femeia cu bolovani”

Mirela Vaida
Agresoarea Mirelei Vaida a ajuns iar la poliție

”Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbrăcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul.. Poate că îi iese?!.. Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec...

Citeste si: Mirela Vaida, mesaj cutremurător pentru tatăl ei, după ce a fost atacată din nou la TV: "Nu plânge, tată..."

Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul... Ideea este următoare: avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre. Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă… O nebună te amenință cu moartea”, a povestit Mirela Vaida.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, atacată din nou de agresoare. Prezentatoarea a izbucnit în direct: "Să mor și eu"

Mirela Vaida, extrem de revoltată. Prezentatoare face dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre crima din Argeș: "Statul român este la fel de infractor"

Mirela Vaida, pusă pe fapte mari! Prezentatoarea TV este determinată să dea jos câteva kilograme: „Nu mă încap rochiile”

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Fenomene paranormale înfricoșătoare. Morții de Covid au trimis mesaje. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies