Aici a fost internat Fulgy la dezintoxicare! Verdict crunt al medicilor, în urmă cu 3 ani: ”pericol iminent de vătămare pentru sine sau alte persoane”! EXCLUSIV

Fulgy a avut parte de o adolescennnță zbuciumată care a culminat cu un dosar penal pentru că a urcat la volan sub influența drogurilor. Nu este însă prima dată când fiul Clejanilor trece printr-o astfel de situație.

Fulgy
Fulgy e într-o situație delicată din cauza drogurilor
Autor: Radu Constantin

In articol:

Nu mai este un secret că părinții lui Fulgy au luptat din greu pentru a-l face pe fiul lor să scape de viciul drogurilor dar și pentru a-i acoperi greșelile pe care acesta le-a tot făcut de-a lungul timpului, sub influența stupefiantelor.

Așa a ajuns Fulgy să fie inernat de mai multe ori în clinici de dezintoxicare.

Fulgy a refuzat internarea, așa că a fost internat ”nevoluntar”

În urmă cu 3 ani a fost însă altfel. Fulgy începuse să aibă stări extrem de ciudate iar părinții nu se mai înțelegeau cu el, iar aceștia și-au dat seama că băiatul are nevoie de ajutor specializat. Așa a ajuns Fulgy la ”Centrul de Evaluare și Tratament pentru Tineri Sf Stelian București”, spital situat în spatele căminelor din Regie.

Fulgy spital
Fulgy a fost intrenat la Spitalul ”Sfântul Stelian”

Fiul Clejanilor a fost ”internat nevoluntar”, ceea ce înseamnă că a fost mai mult sau mai puțin forțat să stea în spital în perioada 27.09 – 17.10.2018. Interesant este că spitalul a fost cel care a cerut prelungirea internării medicale, însă judecătorii au refuzat acest lucru.

Medicii au inisistat timp de aproape o jumătate de an ca Fulgy să se întoarcă în spital, însă fără succes.

Conform legii, internarea nevoluntară se aplică ”numai după ce toate încercările de internare voluntară au fost epuizate”. De asemenea, ”o persoană poate fi internată prin procedură de internare nevoluntară numai dacă un medic psihiatru hotărăște că persoana suferă de o tulburare psihică și consideră că:

Fulgy spital
Fulgy a trecut pe aici

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

 

 

Fulgy suferea de tulburări de personalitate: ”Eram grandoman”

Legea mai arată că internarea nevoluntară se realizează de către: medicul de familie, psihiatrul, familia persoanei, poliție, jandarmi, pompieri, procurori sau judecători.

Fulgy spital
Aici a dormit Fulgy când era internat

Fulgy a dezvăluit el însuși că a suferit de tulburări de personalitate și că a ajuns să vorbească cu psihologi și psihiatri despre problema lui.

Citeste si: Fulgy a umilit în direct o dansatoare! Reacția incredibilă pe care a avut-o la adresa tinerei: ”Nu-mi place fata asta. Are o atitudine de arfe”

”Eu la un moment în viața asta aveam niște întrebări legate de mine. Am citit cărți de dezvoltare personală, am vorbit cu psihologi, cu psihiatri. (…) Pot să spun cu mâna pe inimă și cu sufletul deschis față de Dumnezeu că în perioada aia sufeream de grandomanie. E o stare și am depășit-o. (…)”, a povestit Fulgy. Recent, presa a dezvăluit că Fulgy a ajuns la dezintoxicare în Spania, trimis acolo de părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy urmează să plece din țară după scandalul cu substanțele interzise. Băiatul Clejanilor nu se mai simte în siguranță: ”Îmi e frică să mai trăiesc...”

Fulgy a izbucnit în lacrimi în fața fanilor! Băiatul Clejanilor a recunoscut că a consumat substanțe interzise

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor halucinante: „Este un băiat major”

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies