Aici a locuit ucigasa de la metrou cu chirie, in Bucuresti! Magdalena Serban a stat o luna intr-o casa veche din centrul Bucurestiului, inainte sa se mute la un adapost social

Ucigasa de la metrou a locuit intr-o casa darapanata din centrul Capitalei, dupa ce s-a intors din Spania, inainte sa se mute la centrul social.

Autor: Radu Constantin

Magdalena Serban, ucigasa de la statia de metrou Dristor, locuia de trei luni la un centru social din sectorul 3, insa inainte sa ajunga aici a locuit cu chirie intr-un imobil din zona Pietei Domenii. Femeia sustine ca s-a mutat aici dupa ce s-a intros din Spania, unde a lucrat, si da adresa imobilului in cererea pe care a adresat-o conducerii adapostului. Ea spune ca a avut bani de chirie doar pentru o luna, iar acum a ramas fara adapost.

Ucigasa prezinta totusi imobilul din centrul Capitalei ca domiciliu sau, in adresa respectiva.

Citeste si: Fostul director Metrorex, dupa crima de la metrou: "Sa-si poarte de grija, sa nu mai stea pe telefon"

Casa respectiva este una modesta si destul de veche. Imagini cu imobilul au aparut in 2012 pe un site de anunturi imobiliare, unde proprietarul de la acel moment scria ca acesta are 100 mp si e format din 5 camere impartite in doua apartamente cu intrari separate. In 2010, casa a fost renovata complet si i s-a pus parchet, tocurile au fost vopsite, iar peretii- zugraviti.

Chiar si asa, in poze se poate observa mobila veche si incalzirea care se face prin intermediul unei sobe de teracota. Pretul cerut de proprietar in 2012 pentru aceasta casa era de 180.000 euro, tinand cont de locatia foarte buna, in centrul Capitalei.

Magdalena Serban a ucis o femeie marti seara, dupa ce a impins-o in fata metroului, in statia de metrou Dristor. Cu cateva ore inainte, ea a mai avut o tentativa de crima, la „Costin Georgian”, insa nereusita. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies