Akebono, după eliminarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că lui Marinescu îi plac bărbații. O să facem o casă a dragostei special pentru el”

Akebono a dezvăluit motivele pentru care a ajuns să fie eliminat din casa Puterea Dragostei, după un incident provocat de Marinescu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

akebono
Akebono, eliminat de la Puterea Dragostei

Akebono a declarat că regretă plecarea de la ”Puterea Dragostei” și a explicat modul în care Marinescu l-a provocat timp de mai multe săptămâni, în opinia lui.

Akebono: ”Marinescu m-a provocat tot timpul”


In articol:

”El venea la masă cu noi și stătea și ”culegea” așa, cu coada ochiului. Vorbeam cu Paul sau cu George anumite subiecte, el nu intervenea dar stătea și se uita. Le calcula și nu ni le spunea pe loc. În plus, mai venea și spunea niște aberații pe care nici el nu le credea. Că George vinde haine de la SH, fel de fel de chestii nefondate. Ținta lui am fost eu de la bun început. A vrut să iasă în evidență prin mine. (...)

akebono bataie
Akebono a vrut să-l bată pe Marienscu

Timp de două săptămâni, și-n platou, și-n spatele platoului, aceeași nervi, întinși la maxim. Spunea despre Paul că este pitic, lucruri urâte, nici nu pot să spun. Au fost tot felul de tâmpenii pe care el le-a zis”, a spus Akebono la un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Akebono spune că incidentul de acum câteva zile nu poate fi interpretat ca o bătaie, pentru că Marinescu a reușit să fugă la timp. Altfel, probabil, ar fi ieșit mult mai șifonat din confruntare.

”Nu are nici un Dumnezeu în emisiunea aia”

”Nu a ieșit o bătaie în adevăratul sens al cuvântului. A fost o altercație. El s-a smucit, nu a ieșit o bătaie la propriu”, i-a mai spus Akebono jurnalistei Cornelia Ionescu.

akebono bataie
A fost bătaie în casa Puterea Dragostei

Akebono susține că i se pare ciudat faptul că Marinescu nu a găsit nici o fată care să-i placă printre concurentele de la Puterea Dragostei. Mai în glumă, mai în serios, acesta a declarat că e posibil ca lui Marinescu să-i placă bărbații.

”Nu are nici un Dumnezeu în emisiunea aia. Nu-i place de nici o fată, nu se înțelege cu băieții. Nu știu de ce nu-i place nici o fată, e posibil să-i placă bărbații. Suntem într-o lume liberă. O să facem o casă a dragostei special pentru el”, a mai spus Akebono la ”Totul despre Puterea Dragostei” by Cornelia Ionescu.  

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

George de la Puterea Dragostei, reacție acidă după ce Mona a spus că s-au văzut în afara competiției: ”Să nu mai existe..”

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub: Te ia prin surprindere. Vedeta a mărturisit totul

Mona de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu George în București. Ce au discutat cei doi

Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei. Rareș și Roberto au pus ochii pe două concurente

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies