Alege Smile Ambassador pentru un implant dentar de calitate!

Alege Smile Ambassador pentru un implant dentar de calitate!

Cand vine vorba despre sănătate, una dintre cele mai mari temeri ale unei persoane este legată de dantură. Pentru mulți, mersul la un medic stomatolog reprezinta o temere justificată am putea spune, având în vedere că fiecare dintre noi a avut probabil și experiențe destul de neplăcute (chiar traumatizante pentru unele persoane). Însă, medicina a evoluat, medicii înțeleg mai bine pacienții și sunt atâtea cabinete dintre care poți alege până îl găsești pe cel care corespunde cel mai bine cerințelor și nevoilor tale. 

Pentru a-ți păstra dantura frumoasă și sănătoasă, nu este suficient să ai o igienă dentară corectă, ci trebuie să vizitezi constant medicul stomatolog. Anumite probleme pot fi observate în stadiul incipient de către un specialist, mai ales dacă ne referim la inflamații ale gingiei sau carii interdentare. Mai este și aspectul igienizărilor și al detartrajelor: oricat de bine te-ai spăla pe dinți, există riscul să se formeze placă bacteriană sub gingie, ceea ce în timp poate provoca parodontoză. De aceea, vorbește cu medicul tău și stabilește care este intervalul optim pentru a beneficia de un detartraj (unele persoane au nevoie de un singur detartraj pe an, altele de două sau chiar mai multe). 

Pentru că am menționat parodontoza, trebuie să știi că este principala cauză pentru pierderea dinților. Însă, din fericire, se poate trata, singura condiție fiind să ajungi la medic încă de la primele simptome, care de obicei includ sângerări gingivale și dureri în timpul periajului, retragerea gingiei și expunerea rădăcinii dinților, dureri la masticație, halitoză și altele. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

În cazul în care parodontoza este într-un stadiu avansat, este foarte posibil ca dinții să înceapă să cadă, mai ales dacă ai observat mobilitatea lor și nu ai mers la medic la timp. În acest caz, singura soluție rămâne înlocuirea dinților pierduți cu implanturi dentare.

Cu toate că sună destul de invaziv, în cele mai multe cazuri este un proces destul de simplu și care nu îți va provoca neplăceri.

Important este să alegi un medic stomatolog de încredere, cu experiență în domeniul implanturilor dentare și căruia să îi poți adresa orice întrebare oricând.

Dacă ai nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare și nu știi la cine să apelezi, noi îți recomandăm implant dentar de la Smile Ambassador, clinca dentară unde poți avea încredere că dantura ta va fi sănătoasă

și va arată perfect. 

De ce să alegi implanturi dentare de la Smile Ambassador? În primul rând datorită experienței medicilor și empatiei pe care o arată față de fiecare pacient. Apoi, foarte mult contează și tehnologia folosită: nu este suficient ca medicul să fie foarte bine pregătit, ci are nevoie și de o aparatură specială. Să nu uităm și de calitatea implanturilor: acestea trebuie să fie din cele mai bune materiale și să fie realizate perfect pentru fiecare pacient în parte. 

În încheiere, sperăm că ai înțeles importanța controlului stomatologic și prevenirii parodontozei, iar dacă ai nevoie de un implant dentar, este bine de știut că poți apela la specialiști în domeniu. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămâna 1-7 martie 2021. Ana Maria Ticea, astrolog WOWbiz.ro, ne spune ce ne-au pregătit astrele

România, amenințată de fenomene meteo extreme! Un nor toxic ar putea ajunge deasupra țării noastre

Un nou vaccin anti-COVID va fi aprobat în Uniunea Europeană pe 11 martie! Ce noutăți aduce acest ser

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies