Alegeri prezidențiale 2019! Ce spune Carmen Harra despre primul tur al prezidențialelor! Previziunile ei sunt clare

Carmen Harra, în exclusivitate WOWbiz.ro, a făcut o serie de previziuni legate de viitorul lumii politice de la noi din țară, cu precădere cele legate de primul tu al alegerilor prezidențiale din România, desfășurat pe 10 noiembrie 2019.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Alegeri prezidențiale 2019! Alegerile prezidențiale din acest an au fost marcate de o liniște nefirească în timpul campaniei electorale, iar candidații pentru funcția supremă în stat s-au mulțuimit să ”scape” în presă sondaje de opinie care se bat, de cele mai multe ori, cap în cap, procentele candidaților arătând, de fiecare dată, diferit, cu o singură excepție: ocupantul primului loc.

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2019. Una dintre ele va fi ”prima doamnă a României” Cum arată soțiile candidaților la Președinție

Citeste si: Carmen Harra a fost victima uraganului Dorian! ”Putea să fie catastrofal”

Citeste si: Carmen Harra, premoniție incredibilă, după dezastrul petrecut la Caracal: ”2019 va intra în istorie”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Din acest motiv, pentru că, până în acest moment, nimic nu este sigur, WOWbiz.ro a întrebat-o pe Carmen Harra, celeră pentru prevestirile sale, ce se va întâmpla în primul tur, cel de pe 10 noiembrie, și care sunt candidații favoriți pentru cel de-al doilea scrutin, care va avea loc pe 24 noiembrie.

”Ceva se va schimba în România... Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp... S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece și lucruri pozitive. Și, după ce a cerut data de naștere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână... Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra.

fara descriere

În altă ordine de idei, Carmen Harra este convinsă că, în viitor, vom avea un președinte femeie. ”Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea... Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”, a mai spus Carmen Harra.

 

Carmen Harra a făcut avere din previziuni

Carmen Harra (Doina Carmen Mureșan, pe numele ei real) este o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983. A început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres.

fara descriere

În anul 2003 a debutat în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusă în peste 20 de limbi, iar de ani buni Carmen Harra face previziuni, multe dintre acestea împlinindu-se. Mai mult, Carmen Harra a devit apropiata mai multor personalități de prim rang din Statele unite ale Americii și este invidată adeseori la show-uri TV de mare succes de peste Ocean.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate