Alegeri prezidențiale 2019: Ion Iliescu a cerut urna mobilă pentru a vota

Alegeri prezidențiale 2019: Ion Iliescu nu a mai păstrat tradiția anul acesta și nu a putut ajunge la Liceul Jean Monnet din Capitală pentru a vota.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ion Iliescu ar fi trebuit să voteze în acest tur la Liceul Jean Monnet din Capitală, așa cum ne obișnuise la fiecare tur de alegeri. 

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Iohannis: Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acest lucru - VIDEO

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 9:00 a fost 3,52%, 640.431 de români exercitându-şi dreptul de vot

Alegeri prezidențiale 2019: Ion Iliescu a cerut urna mobilă pentru a vota

Ion Iliescu nu s-a mai putut deplasa la urna de vot din cauza problemelor de sănătate. Fostul președinte al României Ion Iliescu va vota duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, folosindu-se de urna mobilă, după ce a făcut solicitare către Liceul Jean Monnet din București, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale. 

fara descriere

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din București, din cauza problemelor cardiace. 

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate