Stiri

Alertă în Oradea! Un tânăr a furat bani de la un bancomant şi a fost surprins de camerele video. Tu l-ai văzut?

Un tânăr a furat bani de la un bancomat, după ce o persoană i-a uitat în fanta aparatului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Alertă în Oradea! Un tânăr a furat bani de la un bancomant şi a fost surprins de camerele video. Tu l-ai văzut? icon photo

Un tânăr din Oradea şi-a însuşit 2000 de lei, după ce o altă persoană care a fost să scoată bani de la bancomat i-a uitat în fanta aparatului. Bărbatul a fost surprins de camerele video.

”Inspectoratul de Poliţie Bihor a demarat o anchetă pentru prinderea făptaşului şi cere sprijinul cetăţenilor. Cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze Poliţia Municipiului Oradea la numărul de telefon fix 0259/403.605”, scrie Antena 3.

 

În urmă cu o zi, un bărbat din Capitală a încercat să fure banii din casieria unei bănci

Ieri, un bărbat a încercat să fure din casieria unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Baba Novac din Capitală. Bărbatul a scos un cuţit, i-a ameninţat pe angajaţi cerându-le să îi dea banii, iar în cele din urmă a deschis el un sertar. În acest timp a fost acţionat butonul de panică, iar autorul tentativei de jaf a fugit.

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune