Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei vrea să fie cu Loredana Chivu, după ce blonda s-a despărțit de Mădălin None! Ce mesaje îi trimite

Alex Bobicioiu a reintrat în casa de la Puterea Dragostei după relația eșuată cu Bianca. Acum, tânărul nu formează cuplu cu nicio altă concurentă din casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Un motiv pentru care Alex Bobiciou este singur în casa de la Puterea Dragostei ar putea să fie faptul că o place pe Loredana Chivu? Se pare că tânărul o urmărește pe frumoasa blondă pe rețelele de socializare și îi trimite chiar mesaje, deși acestea sunt aparent nevinovate. A făcut-o recent chiar și pe un live al tinerei, când i-a trimis acesteia mesajul: ”Te pup. Ce faci?”

fara descriere

Loredana Chivu a fost iubita lui Mădălin None, un fost concurent de la Puterea Dragostei, însă s-a despărțit de acesta în urmă cu aproape o lună.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie în scandalul cu Raluca! Vrea să o dea în judecată?

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca a spus adevărul despre sentimentele față de Iancu! Roxana a răbufnit imediat: ”Dacă ești șmecheră, să văd cum îl iei”

Citeste si: Bianca a plâns în hohote la Puterea Dragostei! Ce a supărat-o atât de tare! Reacția halucinantă a lui Zănoagă

Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Bianca

Cât despre Alex Bobicioiu, acesta a făcut un cuplu cu Bianca, pentru scurtă vreme, în timpul primei sale intrări în casa de la Puterea Dragostei, în urmă cu câteva luni. Numai că tânărul care se declara îndrăgostit de Bianca a avut un șoc, când eliminat din emisiune, la scurt timp a primit un telefon de la cea pe care o știa iubita lui iar aceasta i-a spus că vrea să se despartă. Bobicioiu a fost dezamăgit însă și-a continuat viața și a dcis să o uite pe Bianca. De altfel, întors în casa de la Puterea Dragostei,  Bobicioiu nu a mai vrut să facă un cuplu cu tânăra, deși aceasta a regretat decizia de despărțire.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate