Bianca de la Puterea Dragostei, decizie în scandalul cu Raluca! Vrea să o dea în judecată?

Bianca de la Puterea Dragostei s-a despărțit în lacrimi de Raluca, atunci când aceasta a părăsit emisiunea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca și Raluca s-au apropiat în ultima perioadă de dinaintea plecării ultimei din emisiunea Puterea Dragostei. Însă, după ce a părăsit casa de la Puterea Dragostei, Raluca i-a dezamăgit pe mulți. Între ea și Ricardo, povestea de iubire începută în casă, s-a terminat urât, cu vorbe rele și jigniri aruncate de ambele părți. În ”războiul” dintre cei doi foști iubiți, la mijloc, au picat și alți concurenți din casă.

fara descriere

Bianca a fost afectată de dezvăluirile făcute de Raluca și le-a spus fetelor din casă, într-o emisiune, că s-a simțit trădată de cea care spunea că-i este ”ca o soră”.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca a spus adevărul despre sentimentele față de Iancu! Roxana a răbufnit imediat: ”Dacă ești șmecheră, să văd cum îl iei”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Raluca, fosta iubită a lui Ricardo! ”A fost strict pentru relații intime” EXCLUSIV

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, decizie șocantă chiar înaintea finalei! ”Mi se pare un pic cam mult”

fara descriere

”Eu am simțit că nu e așa cum credeam eu atunci când a făcut strategie să-l dea afară pe Bobicioiu, deși ea îmi tot explica ce a vrut să facă și că nu e vinovată. Nu am știut însă că nu mă suporta. Am avut încredere în ea. Nu am vrut să ascult zvonurile, deși mi s-a spus că mi-ar fi pus și ceva în băutură”, a dezvăluit Bianca în emisiune.

Chiar dacă Bianca a fost extrem de rănită de ce a spus Raluca despre ea, susține că nu are să o dea în judecată. ”Ți-ai dori ca părinții tăi sau tu să luați atitudine legală împotriva Ralucăi”, este întrebată Bianca de o susținătoare. Iar răspunsul concurentei de la Puterea Dragostei a fost ferm: ”Nu”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate