Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe o sticlă de şampanie la o petrecere privată în Corsica! Vezi cum s-a distrat soţul Biancăi Drăguşanu în clubul milardarilor! FOTO

Amicii au aflat că Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe pe sticlă de şampanie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe pe sticlă de şampanie. Soţul Biancăi Drăguşanu a fost într-o scurtă vacanţă în Corsica, alături de croatul Josip, cel mai bun prieten al său şi partener de afaceri în compania specializată în tranzacţii cu lingouri.

Citeste si: După ce Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi, Tristan Tate și-a prezentat noua cucerire

Citeste si: Dovada că Bianca Drăgușanu are un corp perfect! Diva e mai fit ca niciodată! Uite cum arată în costum de baie

Citeste si: Alex Bodi a fost avertizat că Bianca Drăguşanu o să fugă cu unul dintre foştii ei iubiti, după cununia civilă: „Lupul îşi schimbă părul...”

Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe o sticlă de şampanie. Sticla a avut 6 litri

Într-o seară, cei doi au fost în cel mai select club din staţiunea Porto Cervo, Billionaire (Miliardar), pe care l-au închiriat pentru o petrecere privată. La un moment dat, Bodi a comandat o sticlă de vin rose, de 6 litri. (vezi cum s-a distrat Bodi la un concurs de Miss după ce s-a însurat cu Bianca)

fara descriere

Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe pe sticlă de şampanie: „Petrecere în stil mare" 

Se ştie că Alex Bodi a dat 30.000 de euro pe pe sticlă de şampanie. E vorba despre un Armand de Brignac, o şampanie brut rose, una dintre cele mai fine băuturi. „Petrecere în stil mare...mândru...zâmbitor”, a postat Alex Bodi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate