Alex Bodi a ieșit din carantină și a fugit direct la mare. Cum a sărbătorit alături de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a terminat perioada de carantină instituționalizată, după ce a fost prins de Poliție într-o perioadă în care trebuia să fie la izolare.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Alex Bodi a ieșit din carantină și a fugit la mare cu Bianca Drăguanu


In articol:

Alex Bodi a ieșit din carantină și a fugit la mare cu Bianca Drăguanu. Alex Bodi a încheiat perioada de carantină instituționalizată. Împreună cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, și mai mulți prieteni, afaceristul a petrecut ieșirea din carantină la mare. La scurt timp după ce era un „om liber”, Alex Bodi a petrecut în lux și opulență, în cluburi scumpe de la malul mării. 

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu, au postat foarte multe videoclipuri pe paginile lor de Instagram, semn că s-au distrat. În imaginile postate la InstaStory, se poate observa cum Alex Bodi a comandat multe sticle de șampanie pentru a sărbători alături de invitații lui. Mica lor escapadă la mare continuă, ei fiind în continuare pe litoral. 

Alex Bodi a ieșit din carantină și a fugit la mare cu Bianca Drăguanu
Alex Bodi a ieșit din carantină și a fugit la mare cu Bianca Drăguanu

Alex Bodi a lansat un mesaj războinic din carantină: “Pregătește-te să înfrunți ura”

Alex Bodi se află în carantină instituționalizată la un hotel din 23 iunie, ziua în care Poliția l-a prins circulînd cu viteza, într-o perioadă în care trebuia să fie în izolare la domiciliu. Bodi era la volanul bolidului său, un Lamborghini, în momentul în care a fost prins de radar. El conducea cu viteză de 104 km/h într-o zonă în care existau restricții de circulație de 50 km/h.

Citeste si: Alex Bodi, gesturi mărețe pentru Bianca Drăgușanu! A făcut totul pentru a-i arăta că o iubește: „E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui!”

Citeste si: Alex Bodi și-a făcut testul pentru coronavirus. Care este rezultatul? Bianca Drăgușanu a făcut totul public

Citeste si: Bianca Drăgușanu nu mai ține cont de părerea lui Alex Bodi. Dovada că blondina face acum regulile în relație: „Eu doar îți spun...”

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a fost dus de polițiști în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Potrivit surselor judiciare citate de Gândul.ro, Alex Bodi se afla în izolare în perioada 13 – 26 iunie și nu avea voie să se plimbe cu mașina pe străzi.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate