Alex Bodi a recunoscut tot, după ce a apărut lângă o blondă focoasă la Monaco, înainte de divorțul cu Bianca: ”Am înșelat-o! O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli”

Alex Bodi avea să vorbească despre faptul că înainte de a divorța de Bianca Drăgușanu, el a mai și călcat strâmb!

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Ieri, lucrurile s-au clarificat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi! După o relație și o căsnicie plină de controverse, cei doi au decis, de comun acord, să divorțeze în fața notarului! ”M-am grăbit când m-am căsătorit”, a spus vedeta, în timp ce omul de afaceri, mai relaxat, a ținut să spună, într-un interviu la Teo Show, că, dacă fosta lui soție se va purta decent de acum înainte, vor rămâne chiar prieteni! Dacă nu, probabil, fiecare va arunca artileria grea. Citeste si: Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

După o zi în care s-a vorbit despre separarea Biancăi Drăgușanu, a venit și bomba! Jurnaliștii de la cancan.ro au prezentat informația conform căreia, Alex Bodi ar fi ”tradus-o” pe fosta prezentatoare TV cu o rusoaică extrem de sexy care trăiește la Londra. Citeste si: Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat! S-a lasat cu un scandal urias la notar!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Alex Bodi a fost cu o rusoaică la Monaco? ”Ambii au postat imagini din același locații” 

”Din câte se pare, cei doi au o relație extrem de strânsă, iar zilele trecute, din ”pură coincidență”, Alex Bodi și Daria Radionova au evocat aceleași locuri din Monaco. Sursele noastre susțin că ambii au postat imagini din același locații, dar ulterior rusioaca a șters toate fotografiile de pe site-ul de socializare.

Tot întâmplător, la scurt timp după excursia din Monaco, la secțiunea ”following” de pe pagina de Instagram a Dariei Radionova au apărut și prietenii care l-au însoțit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, printre aceștia numărându-se și Josip”, a menționat cancan.ro

Această ”mică întâmplare”, cum o consideră publicația respectivă vine la foarte scurt timp de la o declarație exclusivă data de omul de afaceri cu puțin timp, când încă era însurat cu Bianca Drăgușanu. ”O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli. Este adevărat, poate unele infidelități de ale mele au fost exgerate sau duse într-o direcție greșită. Bianca le crede, uneori, ca fiind tot timpul prezente, dar nu este așa. Vreau să spun că legătura noastră este unică, nimeni nu mă fascinează ca Bia și cred că și ea știe acest lucru. Este real”, a spus Bodi. Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu, bătută de soț. Alex Bodi: „Nu stiu ce bătăi, nu știu de unde atâtea invenții”

Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu înainte de divorț! ”Există focuri minore, pe care le amplificăm în 10 secunde să se ajunge la incendiu”

În atari condiții, să fi Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu înainte de divorț și chiar cu rusoaica? Posibil sau nu…Cert este că el a vorbit clar și pe această temă! ”Am înșelat-o, este adevărat, dar numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul!”, a declarat Bodi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă cu două săptămâni.

Galerie foto 
Citește și:

Alex Bodi, declarații în exclusivitate despre motivele divorțului de Bianca Drăgușanu. A recunoscut că a înșelat-o

Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat după ce a semnat actele de divorț

Cea mai bună tartă cu mere din lume. Se prepară destul de simplu. Andreea Esca a dezvăluit rețeta sa preferată: e franțuzeacă, dar se folosesc mereu românești

Cătălin Botezatu, reacție surprinzătoare la divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi: „E un băiat extraordinar”

Adevărul despre blonda care a inflamat lucrurile în mijlocul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies