Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat după ce a semnat actele de divorț

Bianca Drăgușanu a pus punct mariajului cu Alex Bodi după mai multe certuri și scandaluri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu a luat o hotărâre definitivă în ceea ce privește mariajul ei cu Alex Bodi și a decis că este timpul să semnee actele de divorț. Din păcate pentru frumoasa blondină, ziua de astăzi nu a fost una liniștită. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au putut abșine nici măcar în fața notarului și s-au luat la ceartă. Telefonul lui Alex Bodi a zburat pe geam, iar cel al Biancăi a sfârști spart.

Citeste si: Alex Bodi, primele declarații despre scandalul violent cu Bianca Drăgușanu, de la divorț! De ce i-a aruncat pe geam telefonul fostei soții: „Ei îi plac...”

Citeste si: Coșmarul Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Vedeta a divorțat în urmă cu câteva momente din cauza violențelor conjugale? Dovezile că fostul soț a fost dur cu ea în relație! Detalii exclusive

Citeste si: Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

Drept urmare, imediat după ce a ieșit de la notar, Bianca a declarat că merge să își cumpere un alt telefon. Blondina a declarat că Alex Bodi i l-a spart şi l-a luat cu el

fara descriere

"Mă duc să-mi cumpăr alt telefon. Da (n.r. este relaţia în care a făcut cele mai mari compromisuri).", a declarat Bianca Drăguşanu, conform Spy News.

Astfel, imediat după ce a semnat actele de divorț s-a dus glonț într-un magazin de telefonie mobilă și și-a cumpărat un alt telefon. 

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu la notariat! Azi divorțează de Alex Bodi! AVEM DETALII DE SENZAȚIE! 

Bianca Drăgușanu a fost susprinsă în urmă cu doar câteva momente la un notariat din centrul Capitalei, unde frumoasa blondă intenționează să pună capăt căsniciei cu alex Bodi, cel care i-a devenit soț în august 2019. 

Update 13.00: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi tocmai au ieșit din notariat. Chiar dacă au coborât împreună, erau destul de abătuți, păreau triști și epuizați. Ea a ieșit prima, urmată de Alex.

fara descriere

Furios, Alex Bodi i-a spart și îndoit telefonul mobil Biancăi Drăgușanu

Surse din anturajul celor doi ne-au povestit scene halucinante care au avut loc în interiorul notariatului și care explică ce s-a întâmplat, de fapt, departe de ochii curioșilor.

La un moment dat, Alex Bodi a devenit extrem de furios, în timpul discuției purtate în fața notarului și a început să o jignească pe Bianca. Femeia a profitat de faptul că avea telefonul mobil în mână și a început să filmeze reprezentația lui Bodi. Bărbatul, nervos de atitudinea frumoasei sale soții, i-ar fi luat telefonul, l-ar fi spart și îndoit, într-un acces de furie, după care i-a aruncat aparatul distrus pe jos.

Atunci s-a petrecut scena aparent inexplicabilă, în care Bianca a ieșit speriată pe fereastra notariatului, cerându-le ajutorul celor de pe stradă și rugându-i să sune la 112. Telefonul care a "zburat" pe fereastră este al lui Alex Bodi, aruncat de Bianca în timpul acelor scene violente de care a avut parte astăzi.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate