Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame: “Vă puneți toți poze și jeliţi Parisul! Dar ce se întâmplă la noi în țară nu mai jeliţi?”

Prietenii iubitului Biancăi Drăguşanu au aflat că Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame. Iubitul  Biancăi Drăguşanu a postat un mesaj vehemnt după ce a văzut că, pe site-urile de socializare, românii se declară afectaţi de incendiul care a izbucnit luni seară, la Catedrala Notre-Dame. Turla principală și acoperișul s-au prăbușit. Flăcările au izbucnit în partea superioară a construcției istorice, unde se efectuează lucrări de renovare, și s-au extins rapid. 

Citeste si: Alex Bodi a plecat în SUA ca să ţină conferinţe despre aur! Uite-l pe iubitul Biancăi Drăguşanu cum se urcă pe scenă şi e aplaudat în picioare de americani! VIDEO

Citeste si: Bianca Drăgușanu, luată la ro(a)st de Victor Slav: “În locul tău aș fi putut să am un teanc de bani”

Citeste si: Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame: "Eun lucru trist, tragic chiar au “dispărut” sute de ani de istorie" 

‘’Sunt șocat de toți românii care plâng Catedrala de la Notre Dame! Da, e un lucru trist, tragic chiar au “dispărut” sute de ani de istorie, nu zice nimeni să nu-ți pară rău!!! Vă puneți toți poze și jeliţi Parisul! Dar ce se întâmplă la noi în țară nu mai jeliţi?”, a scris Alex Bodi. (vezi cum a fost trădat Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame: "Plânge Europa pentru noi cumva?" 

E clar că Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame. “Când cad spitalele și nu le reface nimeni, când clădiri de pe vremea lui Ceaușescu se dărâmă sub ochii noștri, când casele memoriale ale poeților și ale personalităților patriei noastre sunt distruse și nu face nimeni nimic? Acolo nu mai postați și plângeți? Plânge Europa pentru noi cumva? Ar fi bine dacă am fi așa “uniți” pentru România în primul rând ...apoi pentru alții!”, a încheiat Alex Bodi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate