Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată!”

Se pare că Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate spune că Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu. Bodi şi Drăguşanu s-au cununat civil pe 1 august, iar de atunci căsnicia lor a fost afectată de mai multe certuri care s-au încheiat cu despărţiri temporare. Zilele trecute, cei doi au fost din nou în prim-plan după ce au fost surprinşi la un restaurant, discutând aprins. Bodi ar fi agresat-o, apoi, pe Bianca, luand-o brusc de gât, în timp ce aceasta ar fi încercat să scape, agățându-se de bărbat. Câteva ore mai târziu, Bianca avea să pună și câteva fotografii pe adresa de socializare, în care se puteau vedea câteva semne vizibile , pe corp și pe picior, care ar fi putut duce cu gândul la o violență din partea bărbatului. (vezi de unde a pornit scandalul dintre Bianca şi Bodi)

Citeste si: Alex Bodi, despre scandalul cu Bianca Drăgușanu: „O să iau avocat și o să plătească...”

Citeste si: Bianca Dragușanu în lacrimi după scandalul cu Alex Bodi! AVEM CELE MAI TARI IMAGINI ALE MOMENTULUI! Primele fotografii dupa scandal! Plansete, reprosuri și săruturi pasionale! | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Mario Iorgulescu, legătura neașteptată cu Bianca Drăgușanu! Prietenul fiului șefului LPF, prins după ce a consumat droguri

Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: "De unde au inventat că am strâns-o de gât?" 

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal", a spus Alex Bodi.

fara descriere

Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu: "Indiferent de cât timp trece, ele te iubesc la fel!” 

Amicii pot trage concluzia că Alex Bodi îşi iubeşte calul mai mult decât pe Bianca Drăguşanu. Afaceristul are un armăsar negru, pe care îl ţine la o herghelie de lângă Mediaş, oraşul său natal, la care ţine ca la ochii din cap. Recent, Bodi şi-a revăzut calul, l-a îmbrăţişat şi a postat: “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată! Indiferent de cât timp trece, ele te iubesc la fel!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate