Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa! Soţul Biancăi Drăguşanu e revoltat că e promovată la televizor: „Foarte trist”

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa, care a devenit celebră peste noapte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa, considerând că apare nejustificat de mult în emisiunile televizate. Pe pagina sa de facebook, soţul Biancăi Drăguşanu a distribuit o postare care circulă pe internet. (vezi cum arăta Vulpiţa înainte să ajungă faimoasă)

Citeste si: Bianca Dragusanu a facut dezvaluirea! Care este cea mai buna prietena a ei: "Sufletul meu, inima mea"

Citeste si: Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Citeste si: Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua a pus ochii pe Vulpița? Vezi cum a reacţionat Cosmin Isăilă după ce a văzut-o pe Veronica din Blăgeşti dansând în clubul de manele!

„Când alţii se uită la Vulpiţa, această mamă de 77 de ani îşi cară în spate băiatul paralizat”, este scris lângă o fotografie cu o bătrână cu fiul ei. „Foarte trist”, a comentat Bodi. “Pe oamenii care chiar au nevoie de ajutor nu-i prezintă nimeni la Tv, doar pe Vulpita o vedem seara”, i-a scris o amică lui Bodi.

fara descriere

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa: "Atât putem!"

„Adevarat! Ipocrizia tinde sa tina de normalitate in timpurile noastre...Atât putem !Oamenii sunt singuri care mediatizează aceste doua personaje “vulpiță și viorel”care au crescut audientele emisiunilor de cateva săptămâni bune și care fac ce ?sau promovează ce ? ..Și da avem libertate din plin dar nu avem decenta!”, au fost mesajele altor prieteni ai lui Alex Bodi.

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei. De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate