Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari! Iubitul Biancăi Drăguşanu a dat 250.000 de euro pe bolidul roşu care prinde 325 kilometri la oră! FOTO

Amicii iubitului Biancăi Drăguşanu au aflat că Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari. Zilele trecute, iuibitul Biancăi a fost în SUA, pentru nişte întâlniri de afaceri, iar în drum spre ţară s-a oprit în Spania, în localitatea Alcala de Henares, de lângă Madrid, unde stau părinţii săi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, protagoniștii unui moment neașteptat: „Stai, că ți se face rău” VIDEO

Citeste si: Cătălin Botezatu, pus în dificultate de Bianca Drăgușanu: „Imposibil”

Citeste si: Alex Bodi e şocat că românii plâng după incendiul de la Notre-Dame: “Vă puneți toți poze și jeliţi Parisul! Dar ce se întâmplă la noi în țară nu mai jeliţi?”

Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari. A ieşit la plimbare pe străzile din Alcala de Henares 

Bodi a ieşit pe străduţele din localitate la bordul unui superb Ferrari 468 Italia, pe care şi l-a achiziţionat recent, preţul unui astfel de bolid, care poate atinge 325 kilometri la oră, fiind de aproximativ 250.000 de euro. (vezi cum a fost trădat Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari. Are şi un Rolls de 400.000 de euro

De curând, Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari. Nu e singura tranzacţie importantă a lui Bodi în ceea ce priveşte maşinile. Toamna trecută, el şi-a comandat din Germania un Rolls Royce pentru care a plătit aproximativ 400.000 de euro.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate