Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial! Iubitul Biancăi Drăguşanu are acum 6 bolizi de lux! FOTO

Amicii au văzut că Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial. Cea mai recentă achiziţie a iubitului Biancăi Drăguşanu este un Lamborghini Gallardo, o maşină pe care a cumpărat-o acum câteva zile din Croaţia. (vezi cu ce blondă celebră a petrecut Alex Bodi la Las Vegas)

Citeste si: Surpriză! Unde va da Bianca Drăgușanu declarații după incidentul în care a fost oprită în trafic de polițiști

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Marco Kalu, bărbatul care consumase droguri înainte de a urca la volan pentru a o duce pe divă la București: „Se cunosc destul de bine”

Citeste si: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Bodi NU s-au despărțit! Au venit împreună la TV și au spus totul!

Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial: „Să o stăpâneşti sănătos!” 

O asemenea maşină, la second-hand, costă între 150.000 şi 200.000 de euro. Bodi a fost fotografiat în timpul unui popas, tocmai când ieşea din maşină. „Să o stăpâneşti sănătos!”, i-a transmis un amic. „Merci mult”, a răspuns Bodi.

Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial. A dat 400.000 de euro pe un Rolls Royce

S-a aflat că Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial. Recent, iubitul Biancăi Drăguşanu şi-a fotografiat cheile maşinilor sale. “Bugatti Chiron, Ferrari Pista, Rolls Royce Wraith, Maybach”, a postat Bodi. El şi-a achiziţionat recent modelul Ferrari 468 Italia, un bolid, care poate atinge 325 kilometri la oră şi care costă aproximativ 250.000 de euro. Toamna trecută, el şi-a cumpărat un Rolls Royce Wraith din Germania, pe care a dat 400.000 de euro, al doilea model de Rolls pe care îl deţine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate