Surpriză! Unde va da Bianca Drăgușanu declarații după incidentul în care a fost oprită în trafic de polițiști

Bianca Drăgușanu va fi nevoită să dea o declarație la poliție pe marginea întâmplărilor în care a fost implicată duminica trecută

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu  a fost oprită în trafic de poliție, pentru o verificare de rutină, legată de consum de alcool sau droguri.

Mașina în care se aflau frumoasa femeie și un bărbat a fost trasă pe dreapta de oamenii legii și luată la control. În urma constatărilor, se pare că șoferul fi consumat droguri, astfel că el s-a și ales pe loc cu dosar penal.

Citeste si: Probleme grave cu dantura pentru Daniela Gyorfi: "Mi-au putrezit dinții"

Citeste si: Doliu în lumea filmului. A murit Valentina Cortese

Citeste si: Probleme grave cu dantura pentru Daniela Gyorfi: "Mi-au putrezit dinții"

fara descriere

Bianca Drăgușanu va ajunge la Poliție! Ce proceduri trebuie să urmeze

În timpul acțiunuii polițiștilor, Bianca a ieșit din mașină cu capul învelit într-o bluză, și s-a ferit să dea declarații. Abia câteva ore mai târziu, când lucrurile s-au limpezit, pe Instagra, ea ținut să facă o serie de precizări.

”Am venit ieri(n.r. sâmbătă) la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. 

Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viață mea, iar droguri nici atât!”, a povestit diva.

Se pare însă că explicațiile publice ale blondinei nu vor fi suficiente. Conform procedurilor, Bianca Drăgușanu va ajunge la Poliție cât de curând, însă nu la o secție din București, așa cum se așteaptă toată lumea, ci la Fetești, acolo unde a fost oprită în trafic de oamenii legii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate