Alex Bodi și-a părăsit soția pentru a fi cu Bianca Drăgușanu: „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit”

Bianca Drăgușanu a povestit că Alex Bodi era căsătorit când a cunoscut-o.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

bianca dragusanu si alex bodi


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, deși în urmă cu trei săptămâni au depus actele de divorț. De atunci, cei doi soți s-au mai despărțit de două ori. Aseară au apărut de mână la un eveniment monden și au declarat că speră că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Bianca Drăgușanua povestit cu această ocazie că Alex Bodi era căsătorit atunci când l-a cunoscut. Afaceristul s-a îndrăgostit de ea și a dovrțat pentru a putea avea o relație.

bianca dragusanu si alex bodi

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător”, a declarat Bianca Drăgușanu.  

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi pentru că este însărcinată? Declarația care a dat-o de gol

Citeste si: Dezvăluirile care aruncă în aer relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! ”Nu e normal să trăiești în teroare” EXCLUSIV

Citeste si: Dovada că Bianca Drăguşanu îl va ierta pe Alex Bodi! Vezi ce mesaj incredibil i-a trimis Bianca după ultimele scandaluri!

bianca dragusanu si alex bodi

„Alex Bodi era căsătorit”

„Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate