Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat: "Noi doi împotriva lumii"

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat.
De data aceasta, informația a fost confirmată chiar de Alex Bodi, fostul soț al vedetei.
După multe certuri, despărțiri, împăcări, un divorț, o nouă împăcare și un alt scandal, iată că cei doi chiar și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.
După ce Bianca a postat o fotografie în care apare surprinsă sărutând un bărbat, despre care s-a zis că ar fi fostul soț, iată că și Bodi i-a declarat dragostea în public.
După ce a zis tare și răspicat că nu își mai dorește să aibă de-a face cu Bianca, Bodi a postat o fotografie cu ei doi și următorul mesaj: "Noi doi împotriva lumii! Love of my life (n.r: Dragostea vieții mele).

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat:

Bianca a recunoscut că fostul soț o zăpăcește cu apelurile, ba chiar o sună de câteva zeci de ori pe zi. De fiecare dată să-i spună că-i pare rău și că vrea să fie din nou împreună. ”Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Mai mult decât atât, Bianca a dezvăluit ce ar fi în stare să facă Bodi pentru ea, în cazul în care acceptă să fie din nou împreună.

Citeste si: Bianca Drăgușanu iubește din nou, după divorțul de Alex Bodi? Imaginile care aruncă totul în aer! Cum a fost surprinsă diva în miez de noapte

Citeste si: Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu? Fostul soț al Biancăi dă cărțile pe față: ”Acesta e adevărul...” EXCLUSIV

 

„Pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate