Alex de la Puterea Dragostei a povestit cum i-a dat Bianca papucii: "M-a sunat și..."

Alex de la Puterea Dragostei a povestit că nu mai formează un cuplu cu Bianca.

Autor: R.L.

In articol:

Tânărul concurent eliminat în weekend din emisiunea de la Kanal D prezentată de Andreea Mantea a avut o relație de opt zile cu Bianca, apoi ea i-a dat papucii.

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei a vorbit astăzi la Teo Show despre povestea lui de dragoste cu Bianca.

Citeste si: Momentul spectaculos în care un meteorit se izbește cu pământul în SUA

Citeste si: Ion Iliescu va fi operat pe inimă!

Citeste si: Interviu-bombă! Angelica Constantin, mama biologică a fetiței pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte rupe tăcerea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Femeia, care cerșește în cimitir, își cere iertare: “O să i-o dau pe Măriuca înapoi doamnei Luminița!"

Alexandru nu mai vrea să se întoarcă în casă, mai ales că Bianca a ales să-i spună adio imediat după ce el a fost eliminat din concurs.

Declarațiile lui Alexandru de la Puterea Dragostei la Teo Show:

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Nu mai am față de îndrăgostit! Gata! Nu mai este! Așa a fost să fie! Nu mai suntem împreună. Am stat împreună cât am fost în casă. După ce am ieșit, am hotărât că nu ne mai înțelegem, să rămânem doar prieteni.

Ea a decis! Nu ne-am certat!

M-a sunat. Nu mi-a spus motivele. Nici eu nu am întrebat-o. M-a șocat, dar mi-am dat seama de ea. A intrat un alt concurent în casă, a simțit fluturi în stomac.

Nu a fost o relație atât de lungă cât să aibă multe sentimente.

Așa a vrut ea, am fost de acord. Îmi văd de drumul meu. Îmi era drag de ea, simțeam nevoia să o văd, să stau cu ea, să o sărut. Nu îmi doresc să mă întorc. Sunt răutăcioși concurenții din casă! Cum se face un cuplu, cum se votează.

Am văzut că nu a ținut la mine, că i s-au dus imediat sentimentele. Poate e influențată de alții. Ea e o persoană bună, dar s-a dus iubirea ei pentru mine. Nu pot s-o judec! Au fost bune și rele între noi.

Citeste si: Război între Roxana de la Puterea Dragostei și iubita lui Alexander! Grecoaia i-a dat replica imediat: „Să-i amintească cineva...”

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei între Hamude și Lavinia! „Mă jur, eu plec din emisiune! Doamne, ce tupeu nesimțit!”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, prima declaratie despre despărțirea de Alexandru și motivele pentru care a luat această hotărâre: „Nu-mi doresc să se întoarcă”

 

Mi-a părut rău că plec atunci, țineam la Bianca. Îmi doream să rămân, dar acum mă simt bine acasă, cu familia.

Nu am avut strategii, am făcut ce m-a tăiat capul. Din casă nu aș mai fi încercat cu altă fată, nu era frumos față de ea. Eu nu sunt așa.

Mi-a reproșat că m-am folosit de ea în emisiune, pentru voturi. Am stat cu ea pentru că mi-a plăcut ea. Nu o să arunc cu pietre în ea, i-aș ura mult succes în continuare, sper să își găsească fericirea.

E greu să continui o relație în casă, depinzi mult de alți concurenți și de telespectatori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Momentul spectaculos în care un meteorit se izbește cu pământul în SUA

Ion Iliescu, de urgență la spital! Fostul președinte a fost operat! Care este starea sa acum

Interviu-bombă! Angelica Constantin, mama biologică a fetiței pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte rupe tăcerea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Femeia, care cerșește în...

4 zodii încep o perioadă excelentă. Leii fac investiții profitabile

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies