Alex, jandarmul-erou pentru un băiețel de patru ani, s-a întors cu cadouri, după ce i-a salvat viața. Copilul se înecase cu o bomboană

Un jandarm din București a devenit erou după ce i-a salvat viața unui copil, care se înecase cu o bomboană!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Alex, jandarmul-erou pentru un băiețel de patru ani
Alex, jandarmul-erou pentru un băiețel de patru ani[Sursa foto: Facebook]


In articol:

Povestea emoționantă a unui băiețel de doar patru ani a devenit cunoscută, după ce autoritățile au relatat o întâmplare care se putea transforma într-o tragedie. Alex, un jandarm bucureștean, aflat în concediu, în localitatea sa natală din județul Botoșani, i-a salvat viața unui micuț care se înecase cu o bomboană. Mama copilului se afla cu copilul în brațe și cerea ajutor oamenilor. "Moare copilul", spunea femeia îngrijorată.

Citeste si: Daniela Cușnir, cântăreața de muzică populară moartă într-un accident rutier, a fost înmormântată. Cântece de jale și de nuntă: ”Ultima întâlnire cu tine”

Citeste si: Trei minori au sfidat moartea! Un puști a furat mașina tatălui și a mers cu 200km/h. Au gonit trei ore cu polițiștii pe urme

Citeste si: Mamă cu un bebeluș în cărucior și o bătrână, spulberate de o tânără vitezomană. Șoferița s-a răsturnat cu mașina pe trotuar

Citeste si: Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Alex-eroul s-a întors cu cadouri la micuțul de patru ani

Alex, jandarmul erou al copilului, s-a întors la micuț pentru a-i duce daruri, dar și un prieten de pluș care să-l vegheze cât timp el este la București.

Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită. Alex, jandarmul care a salvat un copil, săptămâna trecută, în timp ce se afla în concediu de odihnă în județul Botoșani, a mers să-l viziteze pe băiat. A dus cu el și un cadou, care să aibă grijă de copil, atât timp cât Alex e plecat la București. Mergând pe firul poveștii, am aflat că jandarmul nu este la prima faptă de acest fel. El a mai intervenit și pentru salvarea altor minori, atât în cariera militară, cât și atunci când era și el, la rândul său, doar un elev de liceu”, au scris reprezentanții de la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Povestea emoționantă a jandarmului și a copilului salvat

Autoritățile au făcut publică povestea jandarmului care a devenit erou pentru un copil de 4 ani, care se înecase cu o bomboană pe care o primise de la bunica lui. Micuțul a fost resuscitat de omul legii și astfel, i-a fost salvată viața.

Putea să-și vadă de drum, dar a ales să oprească mașina și să intervină pentru a salva viața unui copil. În timp ce se afla în concediu de odihnă, în localitatea sa natală din județul Botoșani, Alex, jandarm bucureștean, nu a uitat nicio clipă că este militar și asta presupune să fii permanent alături de oameni. Se deplasa cu mașina, când atenția i-a fost atrasă de agitația unei femei, cu un copil în brațe. Putea să-și vadă de drum, dar a ales să se oprească și să vadă despre ce e vorba.

Alex, jandarmul-erou pentru un băiețel de patru ani
Alex, jandarmul-erou pentru un băiețel de patru ani[Sursa foto: Facebook]

Femeia, extrem de tensionată, i-a spus că "moare copilul". Copilul de 4-5 ani nu putea respira pentru că se înecase cu o bomboană. Alex s-a folosit de câteva manevre de resuscitare prin care să-l determine pe copil să elimine bomboana. În scurt timp acesta a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață. Dorința lui este să publicăm o poză în care stă cu spatele. Rămâne modest și nu vrea să-și asume mari merite pentru că oricine ar fi făcut la fel în locul lui. Noi spunem că nu, dar până la urmă eroii nu trebuie mereu să aibă chip... E de ajuns să aibă suflet! Mulțumim, Alex!", au mai scris cei de la MAI.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Acum chiar se închide tot județul! Cod roșu de COVID la granița Bucureștiului. Au pus lacătul peste tot

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Un bărbat din Satu Mare a fost lovit de TIR, după ce a traversat neregulamentar. Imagini de la locul accidentului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies