Vedete

Alex Moraru si Anca, fata-n fata! S-au certat la cutite la EXATLON, dar s-au aliat impotriva lui Alexandru! Marturisiri neasteptate din competitie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Alex Moraru si Anca, fata-n fata! S-au certat la cutite la EXATLON, dar s-au aliat impotriva lui Alexandru! Marturisiri neasteptate din competitieicon photo
 
Razboinicii Anca si Alex Moraru s-au intalnit, fata-n fata, pe canapeaua WOWbiz. Acestia si-au reprosat diverse probleme din competitie, insa, in pare parte, si-au dat dreptate in ceea ce priveste falsitatea din echipa Razboinicilor. 
 
"In ultima perioada erau bisericuta. Mariana cu Alina, Stefan cu Alex. Alex este foarte fals, asta este si parerea mea. Mi-a zis ca ii pare rau ca m-a nominalizat. Mi-a strans mana. Tu nu stii, Anca, noi chiar am discutat si am pus lucrurile cap la cap. Alex voia sa se considere un lider. Eu nu cred ca sunt slabi, insa sunt numai pentru ei. Alex crede foarte mult in ceea ce stie el. Nu asculta sfaturi. 
 
 
Alina este si ea o persoana falsa. Eu unul o stiu, Anca o stie si ea. E foarte manipulatoare. Pe Mariana o manipuleaza. O influenteaza, ii spune Marianei tot felul de lucruri si ea e vocea Alinei. Ea nu vrea sa atraga antipatii si o baga pe Mariana la inaintare", a spus Alex Moraru. 
 
 
"Alex era influentat de Radu. Acolo ii vedeam un membru important. Dar el isi face planurile separat. Nu sunt acolo persoane care ar putea fi considerate lider. Sunt prea slabi. Cine sa fie lider acolo. Nu are cine, sunt slabi", a spus Anca. 
 
"E prea tarziu sa se formeze un lider. Ar trebui in primul rand sa fie o echipa. Cu ce o manipuleaza? Ce ii face Marianei? Crezi ca Alina nu are curajul sa spuna", a spus mama Alinei. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune