Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

Alex Stoica a vorbit despre plecarea lui din Dominicană! S-a confruntat direct cu Războinica Mihaela.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

”Sunt în stare să îmi asum și să răspund la ce acuze mi s-au adus în urma competiției”, a spus Alex Stoica.

”Țipai la mine, dar nu constructiv. (...) Îmi spuneai totul pe un ton foarte răutăcios”, a spus Mihaela la FanArena.

”Mi-am întărit caracterul, mai ales că am stati trei luni la baracă, aproape. Nu regret că am plecat în momentul de față, Cristi a fost mult mai bun, m-a bătut, am plecat acasă, punct. Aceste discuții....eu nu suport să văd, să ascult lucruri care mă deranjează și să tac din gură. Primul lucru care m-a deranjat a fost că am pierdut un meci de vilă, niciun băiat nu adusese niciun punct. Fetele aduseseră toate punctele și Mihaela se plângea întruna că am pierdut meciul, iar ea nu a putut aduce maximumul de puncte”, a spus Alex Stoica.

Citeste si: Alex Stoica a fost eliminat de la Exatlon! S-a duelat cu Războinicul Cristian Dumitrache

Citeste si: Iulian Pîtea are o nouă iubită? Dezvăluiri exclusive despre femeia pe care fostul ”războinic” o ținea de mână în urmă cu câteva zile

Citeste si: Faimoșii au câștigat jocul pentru vilă! Este eliminare în tabăra albastră

”Eram disperați să ajungem la vilă, știe bine ce am trăit la baracă. M-a deranjat că nu am putut să aduc punctul ăla”, a spus Mihaela.

”Nu suportam văicărelile excesive. Nu ne-a picat bine, i-am zis să înceteze. Noi am spus de la începutul competiției”, a continuat Alex.

”Vorbești mult și degeaba”, a spus tatăl Mihaelei Popescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate