Iulian Pîtea are o nouă iubită? Dezvăluiri exclusive despre femeia pe care fostul ”războinic” o ținea de mână în urmă cu câteva zile

După despărțirea oficială de Ana Gonzalez, ”fabulosul” Iulian Pîtea s-a afișat cu o altă femeie

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În Republica Dominicană, Iulian Pîtea a trăit o romantică poveste de dragoste cu Ana Gonzalez, o superbă concurență din Mexic. Totul a pornit atunci de la un sărut și s-a transformat într-o relație în toată regulă pe parcursul show-ului.

Din păcate, dacă toată lumea se aștepta la o continuare a idilei după competiție, la începutul săptămânii acesteia, a explodat bomba! Într-un mesaj video dat de Ana pentru FanArena, telespectatorii au înțeles că relația ei cu ”războinicul” s-a încheiat! ”Cred că Iulian este o persoană extraordinară. Ținem legătura, doar că ne desparte distanța”, a spus Ana Laura.

Citeste si: Imagini incredibile în România! O mașină a zburat peste un scuar! Cascadoria vitezomanului a fost filmată VIDEO

Citeste si: Dorian Popa, primele declarații după operație: „Nu-mi place să dramatizez...”

Citeste si: Victor Slav, despre femeia care i-a sucit mințile: „M-aș arunca pe capotă pentru ea”

fara descriere

Iulian Pîtea are o altă iubită? ”Este adevărat, am vrut” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, și Iulian a confirmat ruptura. ”Este adevărat, eu și Ana nu mai formăm un cuplu. Am încercat să menținem un echilibru, dar faptul că suntem atât de departe unul de celălalt a contat enorm. Practic, așa a fost să fie, nu s-a mai putut menține o poveste de iubire”, a explicat ”fabulosul” la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”.

Dacă toată lumea a crezut că despărțirea l-a afectat teribil pe bărbat, spre marea surprindere a oamenilor, în urmă cu câteva zile, el s-a afișat cu o altă femeie. Și de aici întrebarea..Iulian Pîtea are o altă iubită? WOWbiz.ro are și răspunsul! În exclusivitate, vedeta Exatlon a ținut să lămurească lucrurile. ”Sunt singur, nu am o prietenă oficială! Este adevărat, am vrut să fac o glumă pe Instagram și am postat o imagine în care țineam de mână o fată și, firește, în stilul meu mai nebunatic, am spus că este partenera mea! Însă, repet, era doar o farsă de 1 aprilie. Adevărul este acela că îmi caut o iubită. Nu vreau cantitate, căci am, slavă Domnului, ci calitate. Deocamdată, nu am găsit persoana potrivită”!, a spus Iulian la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate