Alex Velea a vorbit cu lacrimi în ochi despre scandalul cu Abi Talent: „Tu m-ai lovit acolo unde mă doare”

Alex Velea a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Abi Talent.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alex Velea

In articol:

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ținut primele pagini ale presei. Și-au aruncat jigniri unul altuia prin intermediul rețelelor de socializare și de multe ori au folosit cuvinte greu de reprodus unul la adresa celuilalt. Alex Velea a decis, însă, să pună punct acestui război și a publicat un videoclip pe pagina lui de YouTube în care a povestit tot ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la tensiunile dintre ei.

abi talent

Alex Velea a spus totul despre scandalul cu Abi Talent

Videoclipul în care Alex Velea a vorbit despre schimbul de replici în care a fost implicat a strâns aproape 800.000 de vizulizări și a ajuns pe primul loc în Trending, pe Youtube. Cântărețul era vizibil emoționat și, în unele momente, părea pe punctul de a izbucni în lacrimi, semn că l-a afectat faptul că i-a fost afectată familia.

„(…). Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine.

Citeste si: După scandalul cu Alex Velea, ABI este atacat acum și de Dan Negru. Ce a spus prezentatorul despre el

Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a declarat Alex Velea în cel mai noi episod de vlog postat pe contul lui de YouTube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate