Alexandra a murit din pasiune? Cum i-a adus moartea un singur selfie pe vagonul trenului din Chitila

Alexandra avea doar 22 de ani. O fotografie la locul nepotrivit i-a adus, din păcate, sfârșitul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O fotografie i-a adus sfârșitul! Alexandra avea doar 22 de ani și era foarte bine văzută de oamenii care o cunoșteau. Studentă la Arhitectură, în grupa A2 în Complexul București Triaj, a mers alături de colegii săi în Chitila, în gară, dar și însoțiți de un profesor.

Alexandra era pasionată de fotografie. Îi plăcea foarte mult să surprindă cadre în diferite zone, astfel că a dorit și de data aceasta să facă același lucru. Însă, nu s-a gândit nicio secundă că ar putea să se pună în pericol. A fotografiat de multe ori zona Chitila, dar ultima imagine, făcută de pe vagon, i-a adus moartea.

Citeste si: Sfârșit cumplit! Ea este tânăra care a murit fulgerător în gară, după ce și-a făcut un selfie

Citeste si: Șocant! O tânără de 22 de ani din Capitală a murit, după ce și-a făcut un selfie! Cutremurător cum au găsit-o medicii de pe ambulanță

Fata s-a urcat pe un vagon cisternă aflat în conservare, nici nu s-a gândit că ar fi vreun pericol. Fără să îşi dea seama, a intrat în contact cu firul catenar şi s-a electrocutat.

Alexandra, 22 de ani, primise multe premii la diferite concursuri dedicate artei fotografice. Ea studiase la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, dar îşi continua studiile la Universitatea din Genova, Italia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate