Sfârșit cumplit! Ea este tânăra care a murit fulgerător în gară, după ce și-a făcut un selfie

Am aflat cine era tânăra care și-a pierdut viața în gara Chitila. A avut o moarte cumplită!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Alexandra este tânăra care și-a pierdut viața în urmă cu o zi, în Halta Pajura, Chitila. Mai mulți studenți au mers în zona respectivă alături de profesorul lor.

Este durere mare în familia sa și în sufletele prietenilor ei! Tânăra Alexandra avea doar 22 de ani și era studentă la Arhitectură în București. A vrut să își facă un selfie de pe un vagon, dar a sfârșit tragic: s-a urcat pe un vagon, dar în acel moment s-a produs un arc electric și a murit electrocutată. Trupul neînsuflețit a fost aruncat lângă șine.

Citeste si: Fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani! Ce face și cum arată azi? Alexandra Pantazi avea 5 ani când a văzut cum părinţii şi bunica i-au fost împuşcaţi de fostul iubit al mamei sale! FOTO

Citeste si: Șocant! O tânără de 22 de ani din Capitală a murit, după ce și-a făcut un selfie! Cutremurător cum au găsit-o medicii de pe ambulanță

Citeste si: Cum va fi vremea de Florii și de Paște! Ne așteaptă temperaturi scăzute

Știrea inițială - cum s-a produs tragedia

Un caz a șocat Capitala! O tânără în vârstă de 22 de ani, studentă la Arhitectură, a avut un sfârșit tragic. Studenta a dorit să își facă un selfie, dar, din păcate, după ce s-a urcat pe un vagon de tren, s-a electrocutat și a murit pe loc. Incidentul a avut loc în gara Chitila. Tânăra de 22 de ani se afla în zona aceea cu ocazia unei activități curricualare, fiind însoțită chiar de mai mulți colegi și un profesor, scrie Antena 3.

Medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, din păcate. Nu a mai putut fi salvată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate