Alexandra Măceșanu putea fi salvată? Detalii incredibile din cazul care a zguduit România!

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei răpite la Caracal în urmă cu un an, explică de ce credde că nepoata putea fi salavtă cu ușurință!

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Alexandra Măceșanu ar fi putut fi salvată? Detalii incredibile din cazul care a zguduit România!

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri șocante pentru urmăritorii lui!

În urma audierilor de marți care au avut loc la sediul SIIJ, a ieșit la iveală o informație incredibilă. Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, Alexandru Cumpănașu a povestit ce a declarat Nicolae Mirea, fost șef al Poliției, la sediul Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.


In articol:

Astfel, conform mesajului postat de unchiul Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua fată răpită din cazul Caracal, află că Nicolae Mirea a spus la audieri, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, că a fost identificat proprietarul numărului de telefon de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112! Iar acesta este Gheorghe Dincă. Inițial, s-a spus că a fost identificată o cartelă prepay, dar s-a aflat că numărul de pe care a sunat Alexandra figura ca abonament al Monstrului din Caracal.

Citeste si: Andrei Versace, ”distrus” că a rămas cu mii de euro necheltuiți în pandemie! ”Carantină pe barosăneală”

Citeste si: Simona Gherghe nu a mai suportat și l-a făcut praf pe ministrul Culturii! Vezi de la ce a pornit scandalul!

Citeste si: Ioana Ginghină s-a testat pentru coronavirus! Care a fost rezultatul?

Alexandra Măceșanu ar fi putut fi salvată? Detalii incredibile din cazul care a zguduit România!

Dezvăluiri șocante despre felul în care Alexandra Măceșanu putea fi salvată!

”Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca! Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca! Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei. Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu! Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea deindata a proprietarului acelui număr de telefon!” , a scris Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal.

Alexandra Măceșanu ar fi putut fi salvată? Detalii incredibile din cazul care a zguduit România!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate