Alexandra Nechita, prietenie strânsă cu Nadia Comăneci și Anastasia Soare! Cum s-au cunoscut cele trei, în America, și cum au ajuns să fie bune prietene

Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare au vorbit pentru prima dată despre cum s-au cunoscut și despre relația de prietenie pe care o au. Iată cum s-au întâlnit cele trei, în America, devenind bune prietene.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare
Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare, prietenie stransa in America[Sursa foto: Captura Antena3]

Alexandra Nechita, Nadia Comăneci și Anastasia Soare sunt trei dintre cele mai iubite românce din Statele Unite. Acestea au vorbit pentru prima data despre prietenia care le leagă și despre momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

Alexandra Nechita, micuța Picasso, remarcată de Nadia la Oprah în emisiune: "Am copilărit cu tatăl ei la Onești"


In articol:

Nadia Comăneci a citit pentru prima dată despre Anastasia într-o revistă foarte cunoscută, în urmă cu 18 ani, atunci a realizat că ar putea fi româncă și a decis să facă rost de numărul ei pentru a o suna. Pe Alexandra Nechita a văzut-o pentru prima dată într-o emisiune a lui Oprah Winfrey, unde era numită micuța Picasso. Numele îi suna cunoscut și apoi a aflat că a copilărit cu tatăl ei la Onești.

„Acum 18 ani când eram în Los Angeles am citit un articol într-o revistă foarte populară. De fiecare dată mă uitam la un articol de Steven Cojocaru, care scria despre ce e nou, celebrități. Unul dintre articole a fost despre Anastasia. Am citit despre ea, despre sprâncene și citind am spus, Anastasia ca Anastasia, dar Soare nu există ca nume american.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

L-am contactat pe acest Steven Cojocaru, l-am rugat să îmi dea numărul lui Anastasia și am sunat-o iar ea îmi spune, hai să servim masa de seară mâine. Așa a început amiciția noastră și ea m-a luat sub aripa ei ca și surioara ei mai mică. Pe Alexandra tot la fel, am văzut-o într-o emisiune a lui Oprah Winfrey, o numeau micuța Picasso. Numele de familie îmi suna cunoscut, am aflat apoi că am copilărit cu tatăl ei la Onești”, a povestit Nadia Comăneci.

Alexandra Nechita
Alexandra Nechita, micuta Picasso[Sursa foto: Captura Antena3]

Anastasia Soare: „Sunt lucruri care ne leagă, suntem ca o familie”

Anastasia Soare, cunoscută în întreaga lume drept "regina sprâncenelor" a mărturisit că pentru ea Nadia și Alexandra Nechita sunt ca o familie. Mai mult decât atât, Anastasia Soare mărturisește că le-ar sări oricând în ajutor dacă ar avea nevoie.

„Pe Alexandra am cunoscut-o la un party dat de părinții ei, unde m-a adus Nadia. Cred că ce a fost foarte interesant a fost acestă admirație pe care am avut-o pentru Nadia și Alexandra. Facem lucruri diferite dar avem la bază același concept despre viață, determinare, și asta ne-a adus atât de aproape.

Sunt lucruri pe care noi ne leagă, avem aceleași lucruri pe care românii în general le au, dacă una dintre ele mă sună că are nevoie de ceva, imediat sar, sunt ca și familie pentru mine”, a spus Anastasia Soare într-un interviu pentru „Sinteza Zilei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

A adoptat un cimpanzeu, iar după ce i-a murit unicul fiu l-a crescut ca pe propriul copil. Într-o zi ceva îngrozitor s-a întâmplat. Femeia a rămas mutilată pe viață. Ce-a putut...

Un celebru preot "tămăduitor" din Brazilia a fost închis pentru 19 ani. A violat 4 femei!

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Ce face astăzi micuţa Picasso, fetiţa din România care a uimit America cu picturile sale! La 33 de ani, Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA!

Cel mai temut interlop român din SUA, show de după gratii! E șmecher și la pușcărie, în California!DEZVĂLUIRI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies