Alexandra nu a fost ucisă din cauză că a sunat la 112! "Nu știa că Alexandra a folosit telefonul" Ce l-a enervat, de fapt, încât să o sugrume

Cazul Caracal. Apar noi dezvăluiri în ancheta morții Alexandrei Măceșanu, una din fetele răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

In articol:

 

Cazul Caracal. Apar noi dezvăluiri în ancheta morții Alexandrei Măceșanu, una din fetele răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă.
Cazul fetei a făcut vâlvă și a stârnit revolta multora, cu atât mai mult cu cât fata a luptat până în ultima clipă și a încercat să se salveze.
În timp ce Dincă era plecat de acasă, Alexandra a găsit un telefon de-al agresorului și a apelat 112. Din păcate, salvarea nu a venit la timp pentru ea.
Deși s-a speculat că acel telefon ar fi fost motivul pentru care Dincă s-ar fi înfuriat pe fată, apar noi dezvăluiri care contrazic acest lucru.

Dincă nu știa că Alexandra alertase autoritățile

fara descriere

Anchetatorii au stat de vorbă cu Dincă și a reieșit că nu bănuia deloc că fata a folosit telefonul mobil, mai ales că știa că nu are credit.

"A vorbit cu ea, a încercat să întrețină din nou relații sexuale cu ea, fata a refuzat, a devenit puțin violentă și Gheorghe Dincă s-a enervat și a clacat pentru că a primit un refuz, ceea ce el nu putea să accepte. Spune că a lovit-o, fata a căzut și s-a lovit cu capul de ciment și apoi a sugrumat-o", a spus o jurnalista la Antena 3.

Cum încearcă Gheorghe Dincă să se îmbogățească de pe urma Luizei și a Alexandrei

heorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cere bani pentru a vorbi public despre răpirile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a oferit declaraţii în acest context: "Eu aşa am înţeles că ar dori. Ar dori să facă anumite precizări în mass-media, faţă de tot ce s-a spus faţă de persoana lui, faţă de familia lui, faţă de nevinovăţia membrilor familiei lui...".

„Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, suma e mai mică. 2000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exlusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro”, a mai declarat avocatul "monstrului din Caracal".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate