Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, apel disperat! Cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cere prietenilor virtuali să doneze bani pentru un bebeluș a cărui viață depinde de un vaccin extrem de scump.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a redistribuit pe pagina ei de Instagram povestea tulburătoare a lui Robert, un bebeluș român, care suferă de o boală genetică. Pentru ca viața lui să fie salvată, are nevoie de un vaccin care costă 2,1 milioane de euro, o sumă pe care familia lui nu își permite să o achite.

fara descriere

Tânăra și-a rugat astfel prietenii virtuali să contribuie și ei la salvarea bebelușului.

Citeste si: O româncă și-a întâlnit fiul după 17 ani, în platoul unei televiziuni din străinătate: „Îţi mulţumesc enorm pentru ce mi-ai oferit”

Citeste si: ULUITOR! Premieră criminalistică în România în cazul Caracal! Pentru prima oară fizicienii de la Turnu Măgurele s-au implicat în ancheta morții Luizei Melencu! Ce a folosit Dincă la incinerarea corpului?

Citeste si: În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa băieților de la Puterea Dragostei! Nu o să îți vină să crezi ce s-a întâmplat în camera roșie! VIDEO EXCLUSIV

Irina Tănase a avut o problemă de sănătate de natură genetică

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a povestit într-un video publicat pe rețelele de socializare că și ea a avut o problemă de sănătate rară când era copil. I-a rugat pe cei mai bine de 5000 de urmăritori să îl ajute pe micuțul Robert. 

Acesta a fost primul mesaj public pe care Irina Tănase l-a transmis, iubita lui Liviu Dragnea fiind destul de discretă, mai ales după ce fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare. 

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…).Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase în filmulețul publicat pe rețelele de socializare.

Paypal: [email protected]
Revolut: +40742562951
Cont ING: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate