„Alexandra nu este decedată” Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Părinții victimei cer ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

Părinții Alexandrei Măceșanu spun că cel supranumit „monstrul din Caracal” trebuie condamnat pentru alte fapte, dar nu pentru omor!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marți, 31 mai 2022, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, la Tribunalul Olt, iar totul a luat o întorsătură neașteptată. Părinții Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, despre care anchetatorii cred că, după ce a batjocorit-o, a ucis-o și i-a ars trupul neînsuflețit într-un butoi, pentru a

scăpa de dovezi. Ei bine, părinții victimei nu sunt tocmai de această părere, ba chiar, prin avocatul lor, Aurel Moldovan, au solicitat magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei lui Gheorghe Dincă. 

Părinții Alexandrei Măceșanu vor ca Gheorghe Dincă să fie judecat doar pentru trafic de persoane, nu și pentru omor

Înainte de a intra în sala de judecată, Aurel Moldova a dezvăluit că, de fapt, Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, așa cum cred anchetatorii, și a cerut anularea actului constatator de deces, dar și refacerea rapoartelor de expertiză. El susține că „monstrul din Caracal” nu aveam cum să-i ardă trupul fetei în butoi, iar specialiștii nu au putut stabili cu certitudine că oasele și rămășițele găsite de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. Astfel că solicită ca acesta să fie judecat pentru trafic de persoane, nu și pentru omor. 

„Urmează să punem în discuție cererea de refacere a rapoartelor de expertize și să vedem ce alte noi probe dacă instanța de judecată va fi de acord să mai încuviințeze.

(…)Voi cere schimbarea încadrării juridice, având în vedere că, din punctul meu de vedere, Alexandra nu este decedată, Dincă nu a omorât-o, nu a ars-o în acel butoi și, ca atare, pe latură civilă voi solicita și anularea actului constatator de deces.(...)

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru. Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”, a spus avocatul familiei Măcășanu, Aurel Moldovan, conform capital.ro și spynews. 

Avocata familiei Melencu: „ Este imposibil”

Carmen Obîrşanu, cea care îi reprezintă în instanță pe părinții Luizei Melencu, cea care ar fi fost, de fapt, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că cererea făcută de avocatul celeilalte familii nu are logică. 

Citeste si: Filmul răpirii Luizei Melencu! Gheorghe Dincă a recunoscut totul: „M-a lovit peste ochi. Am scos cureaua şi am legat-o de mâini”

„Cum poți să ceri schimbarea încadrării juridice și achitarea pentru omor, dar profanare de cadavre să rămână. Este imposibil. Pe de altă parte, cum poți să ceri tu, ca avocat al părții vătămate, achitarea pentru omor, schimbarea încadrării juridice, în condițiile în care de ani de zile nu ceri, nu contești certificatul constatator de deces”, a declarat Carmen Obîrşanu, avocata familiei Melencu. 

Citeste si: Ireal ce a povestit Gheorghe Dincă despre Alexandra Măceșanu în sala de judecată. Mama ei nu a mai putut suporta: „Nu mai pot, mi-e rău”

De altfel, în decursul anilor, ambele familii au susținut că cele două fete sunt, de fapt, în viață, însă incompetența autorităților de a reuși să le găsească și să le aducă înapoi îi face să urmeze piste conform cărora Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. De asemenea, din 2019, când s-a aflat de orori, și până în prezent, Gheorghe Dincă și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, ba chiar a susținut, la un moment dat, că nu le-ar fi ucis pe cele două. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată casa lui Gheorghe Dincă acum! Aici au fost sechestrate Alexandra și Luiza, în urmă cu trei ani

Ce face mama Luizei Melencu, la 3 ani de la dispariția fiicei sale. Încă își așteaptă fata

Gheorghe Dincă a redactat o scrisoare de 4 pagini în închisoare. Ce cere din partea statului român

Horoscopul zilei vine cu sfaturi importante pentru Balanțe, Gemeni și încă 5 zodii

Vestea dimineții despre Ion ȚIRIAC! Anunțul despre miliardar a venit CHIAR ACUM

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Unul dintre cele mai bune preparate. Poate să fie combinat cu multe mâncăruri

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies