Filmul răpirii Luizei Melencu! Gheorghe Dincă a recunoscut totul: „M-a lovit peste ochi. Am scos cureaua şi am legat-o de mâini”

Gheorghe Dincă a explicat în fața magistraților cum s-a desfășurat ziua în care a răpit-o pe Luiza Melencu, prima victimă a sa.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Luiza Melencu a dispărut fără urmă pe data de 14 aprilie 2019. De atunci, familia și prietenii nu mai știu nimic de ea și nu au mai putut să ia contact cu ea. Tot ce știu este că a plecat de acasă și nu s-a mai întors de atunci.

Două luni mai tâzriu, aveau să fie cu un pas mai aproape să afle ce a pățit tânăra, după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției, spunându-le că a fost răpită și abuzată de un bărbat. Până au ajuns autoritățile la ea, Gheroghe Dincă deja scăpase de trupul ei. Ulterior, s-a aflat că există o legătură între dispariția ei și a Luizei Melencu, căci făptașul era același.

Cel supranumit „monstrul din Caracal” a ajuns de mai multe ori în fața judecătorilor, însă, de această dată le-a povestit magistraților pas cu pas cum a răpit-o pe Luiza Melencu, prima lui victimă. Discuția a fost înregistrată și a ajuns și în presă. 

Luiza Melencu

Luiza Melencu

Înregistrare din sala de judecată. Gheorghe Dincă povestește cum a răpit-o pe Luiza Melencu

Judecător: Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?

Gheorghe Dincă: Păi doamna preşedintă, nu am analizat. Păi, o persoană serioasă nu iese la stradă să facă cu mâna şi să facă prostituţie.

Judecător: Dar dumneavoastră vi s-a părut că sunteţi serios?

Gheorghe Dincă: Da, sunt foarte serios. Pentru că am copii. Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă.

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Judecător: Cu ce scop i-aţi dat banii?

Gheorghe Dincă: Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.

Judecător: De ce?

Gheorghe Dincă: Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu, până la urmă am vrut să întorc, am întors.

Judecător: Păi de ce aţi întors?

Citeste si: Ce face mama Luizei Melencu, la 3 ani de la dispariția fiicei sale. Încă își așteaptă fata

Gheorghe Dincă: Păi a fost de acord să meargă cu mine pentru oral.

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Citeste si: Cum arată casa lui Gheorghe Dincă acum! Aici au fost sechestrate Alexandra și Luiza, în urmă cu trei ani

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem sex normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini.

Sursa: Antena 3

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă a redactat o scrisoare de 4 pagini în închisoare. Ce cere din partea statului român

„E vie. O așteptăm să vină acasă”. Bunica Luizei Melencu, declarații cutremurătoare, la trei ani de la dispariția nepoatei sale!

Detalii de ultim moment despre cazul Caracal! Ce s-a aflat abia acum despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin, LA UN PAS DE MOARTE! Informația momentului despre liderul de la Kremlin

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns cerșetori. Rușine și furie la Casa Regală

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies