Alexandra Stan a făcut-o lată! A plecat din România și nu a mai ținut cont de nimic! S-a dezbrăcat de față cu toată lumea

Alexandra Stan este, cu siguranță, tipul de vedetă care nu cunoaște sensul cuvântului ”pudic”. Lipsa ei de inhibiții este, deja, legendară pe plajele din România, iar de cum vine vara, focoasa cântăreață este ”ținta” paparazzilor care o surprind în ipostaze care mai de care mai fierbinți.

Autor: Calin Perian

In articol:

Doar că Alexandra Stan nu este lipsită de inhibiții doar în România, ci și în străinătate, simțind, probabil, nevoia să se laude cu corpul perfect pe care îl are.

Citeste si: Alexandra Stan, imaginile pe care chiar și noi am fost nevoiți să le cenzurăm! Cântăreața a apărut în sânii goi si a făcut show-sexy la malul mării sub ochii tuturor! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Abia i-a dat papucii iubitului că... și-a găsit cu cine să petreacă! Imagini fabuloase cu Alexandra Stan și Giani Kiriță

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Show total cu Alexandra Stan! Cântăreața a pozat GOALĂ, în vacanța din Bali

Plecată în vacanță în Mexic, alături de amicele sale, Alexandra Stan a decis, la plajă, după câteva păhărele din vestita tequilla, să renunțe la incomodele haine pe care le avea la plajă. Adică, la un costum de baie și așa minuscul. Și, normal, parcă decisă să le facă treaba paparazzilor care o ”vânează” pe plajele din România, Alexandra Stan s-a pozat și s-a filmat în toate pozițiile posibile și imposibile, cu bustul natural la vedere.

Evident, pentru a nu rămâne fără contul de instagram pe care îl are și care e bine ”garnisit” cu imagini care mai de care mai fierbinți, Alexandra Stan a avut grijă să nu i se vadă în toată splendoarea lor sânii, fotografiile cu ea goală fiind, probabil, bine stocate în memoria telefonului.

De altfel, din reacția amicelor sale când au văzut-o goală pe plaja publică din Mexic unde se ”prăjeau” la soare, Alexandra Stan era singura femeie suficient de înmdrăzneață pentru a se dezbrăca cu lejeritate în fașa a

sute de oameni și, culmea, să răămână și cu zâmbetul pe buze în ciuda faptului că este cunoscută în toată lumea și, cu siguranță, a fost ținta unor priviri cât se poate de pofticioase. Iar evenimentul, culmea, s-a repetat și pe un iaht, în fața privirilor siderate ale căpitanului vasului care, pudic din fir, încerca să nu se uite prea atent spre Alexandra Stan, frumoasa cântăreață fiind însă doar amuzată de farmecul pe care îl degajă.

Alexandra Stan i-a spus ”adio” fostului iubit după patru ani de relație

Alexandra Stan și iubitul ei, Bogdan, s-au despărțit după patru ani de relație. „ Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună.(...) A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca. M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan. Acum mă pregătesc să lansez o piesă. Fanii mă întreabă și vreau să mă concentrez pe carieră”, a declarat Alexandra Stan la tv.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies