Alexandra Stan, acuzatii grave la adresa fostilor avocati! Cantareata se considera inselata si explica de ce n-a mai vrut sa plateasca EXCLUSIV

Alexandra Stan explica in premiera de ce a ajuns sa se lupte in tribunal cu fostii ei avocati.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alexandra Stan reactioneaza dupa ce WOWbiz.ro a dezvaluit ca interpreta a ajuns la un pas sa fie executata silit de fosta ei casa de avocatura care a reprezentat-o in procesul cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, informatia fiind ulterior preluata de mai multe publicatii. Alexandra Stan lanseaza acuzatii grave la adresa avocatilor. 

Cantareata lanseaza, prin intermediul unui comunicat de presa, acuze dure la adresa fostilor ei aparatori. „Alexandra Stan nu isi amana datoriile pentru a-si face vacante exotice, asa cum s-a vehiculat in presa, ci sustine dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu inselata”, se arata in comunicatul artistei.

Alexandra Stan, acuzatii grave la adresa fostilor avocati! Sustine ca a fost lasata fara aparare in ziua procesului

“Totul a pornit de la fosta casa de avocatura angajata in dosarul penal indreptat impotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia sa o plateasca doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata in precedent. Mai mult, pentru ca nu a platit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat sa plateasca aceasta suma care era aproape dubla decat cea comunicata initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana in prezent.

 

Alexandra Stan, acuzatii grave la adresa fostilor avocati! Nu au executat-o silit inca

Astfel, fostii avocati au initiat procedurile de executare silita, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc D.
Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc C. a fost admisa de catre instanta.

Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive”, sustin reprezentantii Alexandrei in comunicat.

Pe de alta parte, Alexandra Stan a mai fost acuzata in trecut de faptul ca a ramas "restanta" la colaboratorii ei. Cu cativa ani in urma, presa a relatat ca interpreta nu platise o suma considerabila echipei cu care tocmai isi incheiase colaborarea. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate