Alexandru Arșinel s-ar afla pe secția de terapie intensivă! Ce ar fi descoperit medicii, după ce i-au făcut analizele. Asta explică stările sale de rău

Alexandru arșinel va rămâne internat în spital până când medicii vor reuși să-l trateze complet.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Zilele trecute, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, după ce s-a plâns asistentelor de la azilul de lux unde este internat de mai multe dureri.Angajații

centrului au anunțat de urgență familia actorului care, în cele din urmă, a fost transportat la un spital din Capitală. După mai multe analize și controale s-a aflat și care este motivul problemelor sale de sănătate. Maestru este acum tratat pe secția de ATI a spitalului. 

Alexandru Arșinel a fost dus la terapie intensivă și este pe tratament 

Marele actor a fost transportat de urgență la spital în urmă cu câteva zile. Angajații azilului unde a fost internat de către copiii săi au dat alarma duminică, după ce acesta a început să acuze mai multe dureri. În cele din urmă, s-a luat decizia ca acesta să fie dus la un spital din Capitală, unde să fie consultat de medici de specialitate. După mai multe analize, cadrele medicale au identificat și cauza problemelor sale. 

Conform informațiilor  Click.ro, Alexandru Arșinel s-ar fi ales cu o bacterie nosocomială, care în aceste momente îi dă mari bătăi de cap.

Prin urmare, medicii ar fi decis să-l trateze pe secția de ATI a unității sanitare și va rămâne acolo până când starea sa de sănătate se va îmbunătăți. 

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

În primă fază, s-a spus că renumitul actor ar fi întâmpinat din nou probleme cardiace, asta în condițiile în care are deja la activ două operații pe cord deschis. 

Băieții lui Alexandru Arșinel, rezervați în a da detalii despre starea sa de sănătate 

Citeste si: Copiii lui Alexandru Arșinel vor să țină secret starea de sănătate a actorului: „Nu putem spune dacă mai trăieşte sau nu”

Cei doi băieți ai maestrului sunt destul de rezervații în ceea ce privește detaliile despre problemele de sănătate pe care le întâmpină în aceste momente Alexandru Arșinel. De asemenea, cei doi au pus condiții clare azilului unde l-au internat pe tatăl lor, iar angajații nu au voie sub nicio formă să divulge informații despre starea de sănătate a acestuia. 

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Personalul azilului în care este internat a dat alarma: „A fost contactată toată familia dânsului”

„Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a explicat Bogdan Arșinel în urmă cu o zi, pentru Fanatik.ro. Cristian Arșinel nu a vrut să comenteze pe marginea stării de sănătate a tatălui său, a mai menționat sursa anterioară. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel în aceste momente, după ce a ajuns urgent la spital?! Medicii i-au pus diagnosticul: „Să vedem ce va fi”

Alexandru Arșinel a fost uitat de prieteni. Mesajul pe care l-a transmis familiei, din azilul de bătrâni: „Îi e tare dor”

Alexandru Arșinel ar fi ajuns la azil. Starea de sănătate a actorului se înrăutățește de la o zi la alta: ”A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

Se întâmplă chiar acum lângă România! NATO a luat decizia

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Examenul de permis se schimbă! Vești de ultima oră din Parlament

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies