Alexandru Arșinel a fost uitat de prieteni. Mesajul pe care l-a transmis familiei, din azilul de bătrâni: „Îi e tare dor”

Alexandru Arșinel va rămâne internat la azil până se va recupera.

Autor: Simona Costache

In articol:

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră. A ajuns la o vârstă onorabilă, însă problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Acum, marele actor se află internat într-un azil de bătrâni cu condiții foarte bune, situat pe malul Lacului Snagov. 

În urmă cu câteva săptămâni, fiul lui Alexandru Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a tatălui lui, spunând despre acesta că nu se mai poate deplasa din

cauza unor probleme locomotorii. Actorul primește tot ajutorul de care are nevoie la azil și va locui acolo până când se va recupera. Alexandru Arșinel duce dorul soției sale, care se află și ea imobilizată la pat, din nefericire. Pentru moment, niciunul dintr prietenii lui Alexandru Arșinel nu l-au vizitat la azil.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a spus fiul lui Alexandru Arșinel.  

Anunțul trist despre Alexandru Arșinel! Se întâmplă după 60 de ani de teatru: „Nu se mai întoarce!”

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ce program are Alexandru Arșinel la azil?

Apropiații lui Alexandru Arșinel au dezvăluit care este programul zilnic al actorului, dar și de condițiile de care beneficiază în azilul de bătrâni. Dispune de tot ceea ce își dorește, servicii de lux și un tratament foarte bine pus la punct. 

Alexandru Arșinel poate beneficia de spa, piscină, jacuzzi și de condiții de 4 stele all inclusive.

Citeste si: Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital! Actorul a sunat la 112 și a cerut ca medicii să intervină rapid

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, conform Ego.ro.

Alexandru Arșinel a fost uitat de prieteni. Mesajul pe care l-a transmis familiei, din azilul de bătrâni: „Îi e tare dor”
Alexandru Arșinel a fost uitat de prieteni. Mesajul pe care l-a transmis familiei, din azilul de bătrâni: „Îi e tare dor”
Alexandru Arșinel a fost uitat de prieteni. Mesajul pe care l-a transmis familiei, din azilul de bătrâni: „Îi e tare dor”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Virgil Ianțu își sărbătorește fiica! Mesajul pe care prezentatorul i l-a transmis Jasminei, la împlinirea vârstei de 17 ani: „Ești copilul perfect”

Ultima persoană cu care Alexandru Arșinel a vorbit la telefon, înainte să fie internat la azil. Ce s-a aflat acum? „Vreau să vorbesc clar”

Lovitură după lovitură pentru Alexandru Arșinel! Judecătorii au decis ca hoțul care i-a spart casa să scape de închisoare

Atenție Berbec, Capricorn și Rac. Urmează o perioadă plină de emoții pentru 5 zodii

SE SCHIMBĂ banii definitiv! S-a aflat ce urmează să se întâmple

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Să râdem cu Băsescu 2. Replicile cu care a rămas în folclorul urban

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies