Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă la spectacolul său aniversar! A lipsit soţia lui Arşinel, care e imobilizată într-un scaun cu rotile! FOTO

Spectatorii Teatrului de Revistă au văzut că Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

La spectacolul aniversar, Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă. Arşinel a împlinit 80 de ani pe 4 iunie, iar pe 6 iunie i s-a organizat un spectacol omagial la Teatrul de revistă, intitulat ''Şi, iată, c-au trecut 80 de ani...''.

Citeste si: Alexandru Arșinel, mesaj năucitor despre soția bolnavă: ”E paralizată toată”

Citeste si: Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel la Teatrul de Revistă! Fostul subaltern a încasat cu 2.200 de lei pe lună mai mult decât celebrul actor!

Citeste si: Alexandru Arșinel, pus la colț de soția lui bolnavă! Ce reproșuri i se aduc actorului

Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă. Spectatorii au aplaudat cu frenezie

La un moment dat, Arşinel i-a invitat pe scenă pe cei doi fii ai săi, Bogdan şi Cristian, precum şi pe copiii acestora, doi băieţi şi o fată, spectatorii aplaudându-i cu frenezie pe membrii familiei lui Alexandru Arşinel. (vezi câţi bani primeşte Arşinel pentru că are grijă de soţia paralizată)

fara descriere

Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă. Soţia a căzut în cap

E clar că Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă. Din păcate, soţia acestuia nu a putut participa, fiind imobilizată într-un scaun cu rotile. ”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareş, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul”, a dezvăluit Arşinel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate