Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel la Teatrul de Revistă! Fostul subaltern a încasat cu 2.200 de lei pe lună mai mult decât celebrul actor!

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Presa a relatat că, de la începutul lui 2019, Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Arşinel a preluat funcţia lui Muraru, care implică mai puţine responsabilităţi.

Citeste si: Alexandru Arșinel, dezvăluiri uluitoare despre soția lui! Ce se întâmplă cu nevasta actorului

Citeste si: Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Citeste si: Drama lui Alexandru Arșinel: „Soția mea nu poate să își miște...”

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decît Alexandru Arşinel. Muraru a încasat 16.960 de lei pe lună

Pe 22 mai 2019, Vasile Muraru a completat prima declaraţie de avere depusă în calitate de manager la Teatrul de Revistă. Astfel, în ultimul an, Muraru a trecut, la rubrica veniturilor, 60.816 lei, încasaţi ca salariu, şi 142.584 de lei din drepturi de autor, adică din prestaţiile actoriceşti. În total, Muraru a câştigat 203.400 de lei, adică 16.950 de lei pe lună. (vezi ce ajutor financiar primeşte Alexandru Arşinel pentru că are grijă de soţia bolnavă)

fara descriere

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel. Arşinel a primit 14.746 de lei pe lună 

Actele arară că Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel. Şi Arşinel şi-a depus declaraţia de avere, din care reiese că, în ultimul an, a încasat 90.733 de lei ca manager şi 86.229 de lei din drepturile de autor. Arşinel a câştigat 176.692 de lei, adică 14.746 de lei pe lună, adică cu 2.204 lei pe lună mai puţin decât Vasile Muraru. Arşinel şi-a completat veniturile cu indemnizaţia de revoluţionar (33.720 lei), indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii (51.600 lei) şi pensie (58.116 lei).

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate