Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel la Teatrul de Revistă! Fostul subaltern a încasat cu 2.200 de lei pe lună mai mult decât celebrul actor!

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Presa a relatat că, de la începutul lui 2019, Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director

adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Arşinel a preluat funcţia lui Muraru, care implică mai puţine responsabilităţi.

Citeste si: Alexandru Arșinel, dezvăluiri uluitoare despre soția lui! Ce se întâmplă cu nevasta actorului

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Primul soț al Stelei Popescu, declarații emoționante! Îi e dor de actriță: ”“O visez foarte des pe Stela”

Citeste si: Drama lui Alexandru Arșinel: „Soția mea nu poate să își miște...”

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decît Alexandru Arşinel. Muraru a încasat 16.960 de lei pe lună

Pe 22 mai 2019, Vasile Muraru a completat prima declaraţie de avere depusă în calitate de manager la Teatrul de Revistă. Astfel, în ultimul an, Muraru a trecut, la rubrica veniturilor, 60.816

lei, încasaţi ca salariu, şi 142.584 de lei din drepturi de autor, adică din prestaţiile actoriceşti. În total, Muraru a câştigat 203.400 de lei, adică 16.950 de lei pe lună.( vezi ce ajutor financiar primeşte Alexandru Arşinel pentru că are grijă de soţia bolnavă)

Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel. Arşinel a primit 14.746 de lei pe lună 

Actele arară că Vasile Muraru a câştigat mai mulţi bani decât Alexandru Arşinel. Şi Arşinel şi-a depus declaraţia de avere, din care reiese că, în ultimul an, a încasat 90.733 de lei ca manager şi 86.229 de lei din drepturile de autor. Arşinel a câştigat 176.692 de lei, adică 14.746 de lei pe lună, adică cu 2.204 lei pe lună mai puţin decât Vasile Muraru. Arşinel şi-a completat veniturile cu indemnizaţia de revoluţionar (33.720

lei), indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii (51.600 lei) şi pensie (58.116 lei).

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluire cutremurătoare a actorului Vasile Muraru: “M-am născut mort. Nu mai mişcam, m-au aruncat pe o tablă acolo şi au zis că sunt mort”

Iţi este dor de maeştrii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru? Uite ce cadou de senzaţile le-au pregătit marii actori fanilor lor!

Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică: “Pretenţii pe măsură, capricii, aşişderea” DEZVĂLUIRI

Horoscop Zilnic Miercuri 1 Decembrie 2021: Racii vor avea parte de schimbări majore care le vor îmbunătăți viața

Anunţul care zguduie milioane de români! Vor fi interzise în România! Reacţie fulger de la Guvern

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Halucinant! Amendă de până la 7.200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies