Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre Alexandra: ”Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea! Și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut câteva mărturisiri emoționante despre nepoata lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut câteva mărturisiri emoționante despre nepoata lui, povestind că a visat-o aseară pe tânăra răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Singura dovadă că familiile Cumpănașu și Măceșanu sunt foarte apropiate! Mormântul în care va fi îngropată Alexandra este lipit de cel al familiei politicianului! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ce cumnată frumoasă are Alexandru Cumpănaşu! Vezi cât de mult seamănă Irina cu sora ei mai mică, Simona Cumpănaşu!

”Îngerul din vis

După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută... Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig "Alexandra!! Unde ești?", în van... M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra.”, a povestit Cumpănașu. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate