Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: „Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal, vrea cu orice preț să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei, fata de doar 15 ani din Caracal, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi răpit-o și ucis-o. Întreaga familie a fetei este dipserată să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu ea, mai ales că nu toată lumea crede că monstrul din Caracal a ucis-o, ei sperând că este undeva în viață și că va fi salvată.

Una dintre cele mai puternice voci în căutarea adevărului despre ce s-a întâîmplat cu Alexandra este chiar unchiul ei. Acesta nu pierde nicio ocazie pentru a spune cât de mult își doreșpe ca acest caz să se rezolve, nepoata lui să se întoarcă acasă și, mai ales, vinovații să plătească pentru tortura emoțională la care a fost supusă familia lui.

Citeste si: David Puşcaş a apărut în videoclipul unei cântăreţe! Fiul rebel al Luminiţei Anghel joacă rolul unui îndrăgostit! VIDEO

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Alexandru Cumpănașu simte că există piedici și că unii oameni nu-și doresc să se afle adevărul.

Declarația lui Alexandru Cumpănașu 

„Mor cu ei de gât. Simt din ce în ce mai mult o opreliște în aflarea adevărului. Orice aș face, oricâte probe aș aduce, orice demers aș face, ajung la concluzia, cu tot respectul pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, că devin inutil. Există în acest moment o dorință, nu știu a cui, ca în cazul acesta să avem un deces cât mai curând, să avem un caz închis cât mai curând și să nu mai umblăm după clanurile mafiote din județe. Chiar dacă alerg de la o instituție la alta în fiecare zi, nu am alt sentiment decât acesta, că cei care ar trebui să facă dreptate sunt cei care luptă împotriva dreptății”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

El și-a arătat revolta față de ceea ce se întâmplă în cazul Caracal.

„Sunt persoane care ar trebui să fie audiate și nu sunt audiate, deși eu am depus solicitare în acest sens de mai bine de două săptămâni. N-au fost audiate de DIICOT. Cu ăia o să mor de gât. Cred că unii magistrați care se mai ocupă de cazul acesta au mai scris la niște legi de curând cu cei care ar trebui să fie chemați la audieri. Nu vreau să intru în detalii că n-ar fi corect față de anchetă. Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”, a mai declarat unchiul Alexandrei Măceșanu conform sursei citate mai sus..

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Okan iese din “joc”, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”

Raju de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Mary! ”Știam că nu e pentru mine”

Icoana apărută la Peștera Polovragi, la 6 ani de la moartea mamei Monicăi Gabor! Cum arată acum zona în care femeia a fost ucisă de un bolovan căzut de pe munte

Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare! Am aflat cine va fi tânăra care va sta în biserică lângă mireasă EXCLUSIV

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies