Raju de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Mary! ”Știam că nu e pentru mine”

În primele emisiuni ale sezonului doi de la Puterea Dragostei, Mary și Raju erau apropiați și părea că între ei se înfiripă o relație.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Idila dintre Mary și Raju s-a încheiat chiar înainte de a începe și asta deși tânărul a mărturisit în câteva rânduri că este atras de blondină. Comportamentul lui Mary l-a făcut însă pe Raju să renunțe. ”Știam că Mary nu e pentru mine. Cred că face multe lucruri și doar pentru emisiune, ca să nu se plictisească. Nu cred că în afara casei de la Puterea Dragostei, Mary este la fel”, a spus Raju despre Mary, după ce a mărturisit că a fost deranjat de apropierea dintre aceasta și alți băieți din emisiune, în special de Jador și de Bogdan Mocanu.

fara descriere

De altfel, Raju a avut și un scandal cu Jador din cauza lui Mary. S-a întâmplat chiar în emisiune și apoi a explicat motivele pentru care s-a certat cu acesta. ”Nu am nimic personal cu Jador. Am încercat ceva cu Mary în toată perioada asta. Eu i-am explicat și lui Jador.  De o săptămână încoace am văzut că Mary s-a schimbat în bine după ce am vorbit eu cu ea, dar Jador tot nu s-a schimbat, continuă cu glumele deplasate cu ea", a spus Raju la un moment dat în emisiune.

Citeste si: “Imi place dansul” va avea marea premiera sambata, 31 august, de la ora 20:00!

Citeste si: Mary și Robert, împreună?! Scene tandre între ei la Puterea Dragostei: "Mă gândesc la tine"

Citeste si: Declarații uluitoare! Mary a făcut sex cu Beni la Puterea dragostei? Fostul concurent a spus tot EXCLUSIV

Raju de la Puterea Dragostei a renunțat la Mary! O place pe Ana

Acum, după ce speranțele lui Raju față de Mary s-au spulberat, artistul susține că există o altă fată care îi place foarte mult. Aceasta însă nu se află în casa de la Puterea Dragostei. ”Îmi place de Ana (n.r. fosta concurentă din sezonul 1, iubita lui Bogdan Mocanu)”, a mărturisit Raju.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate