Alexandru Cumpănașu șochează: ”Dăncilă a ordonat EXECUȚIA mea și a familiei mele”

Alexandru Cumpănașu șochează, la câteva ore după finalul alegerilor prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj extrem de dur la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o acuză că ”a ordonat execuția lui și a familiei”. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că va face publice probe despre presiunile pe care Dăncilă le-a făcut asupra unor funcționari publici care ”să declare ceva” împotriva lui.

fara descriere

”Adio Dăncilă! UMILIREA ESTE MAXIMĂ! Adio analfabetismului și clientelei certate cu limba română în funcții publice. Sper ca actualul Guvern să nu repete greșeala promovării prostiei, incompetenței și răutății mascate. Femeia care a dat ORDINUL execuției mele și a familiei mele, devine istorie! Cumpănașii au stat ori acasă ori și-au anulat votul, nu așa cum spuneau tutarii lui Dăncilă că vor merge să o voteze pe ea (...).

Cumpănașu: ”Adio, personaj toxic”

fara descriere

Voi veni în curând cu probe ale presiunii lui Dăncilă și apropiaților săi asupra unor funcționari publici care să declare împotriva mea orice, în mijlocul campaniei electorale. Din fericire, mai există și funcționari corecți. Teroarea la care au fost supuși, fără să cedeze va uimi România.

Citeste si: Alegerile prezidențiale 2019, turul 2! Transformarea lui Klaus Iohannis! Cum arăta actualul președinte al României la urne în urmă cu cinci ani, atunci când se lupta cu Victor Ponta pentru șefia statului  

Citeste si: Singurele declarații ale mamei lui Klaus Iohannis după victoria la alegerile prezidențiale împotriva Vioricăi Dăncilă! WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Suzanne Iohannis

Citeste si: Cum a putut să apară Anamaria Prodan în ziua alegerilor! Uite cum s-a dus îmbrăcată la vot!

ADIO, personaj toxic și conjuctural al istoriei României. Felicitări câștigătorului, chiar dacă NOI nu am fost la vot. Este un minim semn de politețe și diplomație. Asta însă, nu ne va opri din demascarea sistemului putred care ne lasă copiii să moară, să fie răpiți, violați, traficați”, a scris Alexandru Cumpănașu într-o postare pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate