Cum a putut să apară Anamaria Prodan în ziua alegerilor! Uite cum s-a dus îmbrăcată la vot!

Anamaria Prodan s-a trezit devreme în ziua alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Anamaria Prodan s-a trezit devreme în ziua alegerilor prezidenţiale şi s-a fotografiat chiar când ieşea din vila sa din Snagov şi se îndrepta, cel mai probabil, spre secţia de votare. (citeşte totul despre turul doi al alegerilor) Mai târziu, Prodanca a postat o altă imagine, din fața secției de votare. Sexy-impresara a mers tocmai la Suhaia, în județul Teleorman pentru a vota.

Citeste si: Alegerile prezidentiale. Prezența la vot şi scorurile alegerilor prezidenţiale începând din 1990

Citeste si: Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: „Am votat cu SETE!”

Citeste si: Campioana olimpică la maraton a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale! Constantina Diţă s-a pozat cu buletinul în mână la secţia de votare din Colorado!

Anamaria a purtat ochelari de soare, blugi, adidaşi negri, o helancă neagră şi o jachetă de blană, tot neagră. În mâna stângă, impresara a ţinut o poşetă roşie. Familia Anamariei a fost implicată în politica prin mama sa, Ionela Prodan.

fara descriere

Cum a putut să apară Anamaria Prodan în ziua alegerilor. Mama ei a candidat de două ori

Cântăreaţa de muzică populară, care a decedat pe 7 aprilie 2018, la 70 de ani, a fost candidatul PSD pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor din Diaspora, la alegerile parlamentare din 2012. Mama Anamariei Prodan nu a intrat în Parlament

Ionela Prodan şi-a incercat din nou norocul la alegerile din 2016. Ea a candidat din partea PSD Covasna, pentru un loc în Senat, dar nici de data aceasta nu a reuşit să intre în Parlament.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate