Alexandru Rafila a dezvăluit care este cea mai periculoasă materie predată în școli, pe timpul pandemiei de COVID-19!

Profesorul Alexandru Rafila a făcut o declarație care are scopul de a ajuta părinții să-și protejeze copiii, la școală.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

cea mai periculoasă materie predată în școli
cea mai periculoasă materie predată în școli

Cum începerea școlii se apropie, părinții elevilor încearcă din răsputeri să ia toate măsurile posibile pentru siguranța copiilor lor.

Alexandru Rafila vine încă o dată în ajutorul părinților ai căror copii sunt elevi, cu o declarație despre cea mai periculoasă materie care va fi predată în școli și cum îi putem ajuta pe cei mici.

„Există posibilitatea ca elevii din ultimele bănci există riscul să nu audă. Oricum va fi un număr limită de elevi într-o clasă aglomerată și lucrurile se vor reglementa. Această activitate, cântatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii. Muzica probabil se va face fără să cântăm, cu noțiuni teoretice, probabil și audio. Cântatul este total contraindicat, e o activitate care favorizează măsură înaltă de transmitere. Să cânți cu mască nu prea e posibil”, a fost mesajul lui Alexandru Rafila.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Profesorul a continuat, explicând ce măsuri pot fi luate, ținând cont și de numărul demăști care vor fi oferite de școli.

Citeste si: Fanii Antoniei au sesizat imediat! Nu le scapă nimic, iar acum așteaptă răspunsuri

Citeste si: Povestea tragică a lui George-Eduard Bobirică! Dispărut de mai bine de 2 luni, trupul neînsuflețit i-a fost găsit abia acum în munți! Cum și-a găsit sfârșitul tânărul de 22 de ani

Citeste si: Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii! A dezvăluit ce a făcut pentru fanii Biancăi „Asta a fost adevărul......”

„Ar trebui să aibă la ei o pungă sau cutiuță, care se închidă bine. Pot folosi această mască, dacă sunt antrenați să o pună cum trebuie. Am înțeles că școala va avea un anumit stoc de măști pentru a remedia diferite probleme. Cred că nu ar trebui să ajungem în situația să facem ore fără mască, din cauza anumitor probleme”, a continuat Alexandru Rafila.

Reprezentantul României la OMS a declarat în continuare că măștile din material textil ar fi recomandate pentru copii, pe durata școlii, iar cele medicale ar fi potrivite pentru copiii cu boli cronice.

„Un copil e foarte greu să utilizeze masca atât timp și cred că (…) masca textilă este mai ușor de purtat, este mai simpatică. Dacă o facem adaptată școlii, adaptată copiilor, cred că este o foarte bună soluție”, a spus Alexandru Rafila.

Urmatorul articol
Citește și:

Tot parcursul relației dintre Livian și Bianca, de la A la Z: o poveste de dragoste marca Puterea Dragostei, explicată acum de Livian

Livian de la Puterea dragostei are o relație cu Florentina din timp ce era în casă cu Bianca? Avem toate detaliile: „A fost alături de mine în momente grele”

UPDATE Au fost extrase numerele câștigătoare la Loto 6 din 49, duminică, 6 septembrie 2020

Bilanț coronavirus România, 6 septembrie. Alte 1.150 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Kanal D da umorul la maximum! Razi in hohote cu „Moldovenii”!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies