Alexandru Rafila, declarații șocante despre vaccinul anti-coronavirus! "Rezistă doar 17 zile..."

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a făcut noi declarații despre vaccinul anti-COVID.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Alexandru Rafila, noi declarații despre vaccin
Alexandru Rafila, noi declarații despre vaccin

Alexandru Rafila a făcut noi declarații uluitoare despre vaccintul anti-COVID. De asemenea, reprezentantul României la OMS susține faptul că va depozitarea și transportarea să se facă conform normelor, pentru că de la producerea vaccinului până la adiministrare nu pot trece mai mult de 17 zile.

Alexandru Rafila, noi declarații despre vaccin


In articol:

„Chiar dacă vaccinul va fi autorizat în decembrie, de la momentul autorizării până la vaccinarea efectivă a celor care sunt în prima linie – personalul medical, pacienții cu comorbidități - este un drum care trebuie urmat și o organizare logistică care trebuie făcută. Eu aș vrea să îl rog pe dl Tătaru, decât să anunțe aceste termene – nu știu de ce tocmai decembrie va fi luna când acest vaccin va fi disponibil în România - să se gândească la logistica extraordinară care trebuie pusă la punct", a spus Rafila la Digi24.

Citeste si: Alexandru Rafila: ”În realitate în România se îmbolnăvesc 40.000 de persoane pe zi”

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

De asemenea, el a mai adăugat faptul că la noi în țară vor trebuie să fie vaccinate 7 milioane de persoane și că vom avea nevoie de cel puțin 14 milioane de seringi, pentru că acesta este vaccin multidoză.

Alexandru Rafila, noi declarații despre vaccin
Vaccin

„Acest vaccin va necesita organizarea, împreună cu Ministerul Apărării și Departamentul pentru Situații de Urgență, a unor centre de vaccinare. Nu e posibil ca medicii de familie să vaccineze în mod tradițional oamenii, pentru că acest vaccin, din momentul producerii până la vaccinare, rezistă doar 17 zile. El trebuie ținut la minus 80 de grade și în ambalajul cu gheață carbonică e păstrat doar 10 zile, iar în 7 zile trebuie administrat. Or, să vaccinezi milioane de oameni într-un timp scurt este o mare provocare. Dacă noi ar trebui să vaccinăm 7 milioane de persoane, vom avea nevoie de cel puțin 14 milioane de seringi, pentru că este un vaccin multidoză și asta necesită o logistică extrem de mare”, a mai adăugat Alexandru Rafila.

sursa Digi24

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Alexandru Rafila: ”Lucrurile acestea trebuie oprite! Nu putem să asistăm la blocarea sistemului de sănătate”

Monica Roșu este însărcinată: „A venit în starea de alertă. Mă întorceam de la mare și...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies