Alexia Eram și Maria Fresh, dovada împăcării! Imaginile incendiare "scăpate" pe net de Lino, fără ca ei să știe că sunt filmați VIDEO

Dovada că Alexia Eram și Maria Fresh s-au împăcat. Lino Golden i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți.

Autor: Mihaela Costin

In articol:

Mario Fresh și Alexia Eram au fost surprinși din nou împreună, după luni bune în care s-a speculat că s-au despărțit. Împăcarea ar fi avut loc chiar de ziua de naștere a tinerei.

În ultimele luni s-a tot speculat faptul că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit, mai ales că nu s-au mai afișat împreună din luna mai, iar artistul a fost văzut în club alături de o domnișoară misteriasă.

Imaginile incendiare "scăpate" pe net de Lino

Ei bine, se pare că cei doi s-au împăcat la ziua Alexiei, iar mărturie stau fotografiile și postările din acea zi. Mai mult decât atât, Lino a "scapat" pe net un video în care cei doi se sărută cu foc, aceasta fiind dovada clară că sunt din nou împreună. Mai mult decât atât, tânărul în șoptea la ureche câteva versuri care se aud pe fundal, destul de "neortodoxe" și cu subînțeles.

Alexia Eram și Maria Fresh, dovada împăcării
Alexia Eram și Maria Fresh sărut[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram, din nou împreună. Ce mesaj a transmis artistul pe Internet: "În sfârșit..."

Mario Fresh, gânduri serioase cu Alexia Eram: "Am foarte multe de oferit"

În cadrul unui podcast, însă, Mario Fresh recunoaște că se gândește serios să o ceară în căsătorie pe Alexia, ținând cont că relația dintre ei evoluează pe zi ce trece și se înțeleg din ce în ce mai bine.

"Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh celei cu care a fost împreună ani la rând! Alexia Eram s-a trezit cu artistul la ușă: ”Unicorn mic și frumos”

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit", a mărturisit Mario Fresh.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mario Fresh și Alexia Eram, din nou împreună. Ce mesaj a transmis artistul pe Internet: "În sfârșit..."

Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh celei cu care a fost împreună ani la rând! Alexia Eram s-a trezit cu artistul la ușă: ”Unicorn mic și frumos”

Alexia Eram s-a revăzut cu ”soacra” ei, după ce s-a zvonit că relația cu Mario Fresh a luat sfârșit! Cum s-au fotografiat cele două?!

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies